Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki volt Zyzz? (kérdés túl rövid)

Ki volt Zyzz? (kérdés túl rövid)

Figyelt kérdés

Annyit tudok, hogy egy testépítő, aki meghalt, de a neten rengeteg ember tiszteli.

Sajnos csak angol anyagot találtam róla, elég gyatrán beszélem a nyelvet. Valaki felvilágosítana? Érdekel.

2013. márc. 6. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ektomorf+ kox+KoX+KOXXX+ bulifotók+ félmesztelenség állandóan + extrém szárazság= zyzz
2013. márc. 6. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Egy ratyi gyerek, aki letolt gatyával minden ki*aszott videóján ''táncolt'', és kur*ára nagy formának hitte magát meg a szarrá kokszolt testét. Jöhetnek majd a fanboy-ok hogy csak irigykedek. De gyerekek, én teljesen elégedett vagyok a natúrban elért formámmal =)
2013. márc. 6. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Zyzz azért lett felkapott, mert extrém ektomorf volt, (értsd, nehezen tud izmot/tömeget felszedni) és nem rendelkezett jó adottságokkal a testépítéshez, mégis egy ilyen fizikumot tudott felépíteni.

Ezáltal persze modellkedett, szerepelt mindenhol.

2013. márc. 6. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

akit érdekel itt egy interjú vele

2013. márc. 6. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
volt a 80 as években egy ilyen ember még, frank zane ő még a mr olimpiára is kijutott ilyen testalkattal, hát az is egy csoda volt
2013. márc. 6. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
"Egy ratyi gyerek, aki letolt gatyával minden ki*aszott videóján ''táncolt'', és kur*ára nagy formának hitte magát meg a szarrá kokszolt testét. Jöhetnek majd a fanboy-ok hogy csak irigykedek. De gyerekek, én teljesen elégedett vagyok a natúrban elért formámmal =)"nézzük márhogynézelki a kur...vaany.....ádat:D honnantudodhogy koxolt?izmosabb és szálkásabb mint te,ezért márkoxol? EZIGEN!ügyes vagy ...
2015. jan. 5. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Vannak róla képek, ahol épp seggbeszúrják a cuccal... meg egyébként is, ilyen vékony testből ennyi idő alatt ilyen formát kihozni biológiailag képtelenség naturálban, pláne piás drogos életvitel mellett.
2015. febr. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!