Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a légpuskámnak?

Mi lehet a baja a légpuskámnak?

Figyelt kérdés
Pár napja próbáltam vele lőni de teljesen rossz irányba megy a golyó. Egyszer véletlen felhúzva hagytam pár napig. Eltörhetett a rugó? Ha igen, hol tudok újat venni?
2013. márc. 6. 19:46
 1/10 Victory1995 válasza:
Lehet hogy a célzókája valami úton módon elmozdult és lehet hogy csak azt kell beállítani.
2013. márc. 6. 22:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy akárhogy állítgatom az irányzékot mindíg egy kicsit balra húz a golyó.
2013. márc. 7. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Neten nézzél körül rugó ügyben, mert összenyomott állapotban a rugó megzsugorodik és veszít az erejéből, szerintem érdemes cserélni, ha viszont cseréled akkor érdemes a tömítéseket is kicserélni meg belül megolajozni.

Egy ismerősömnek slavia 630-essal volt ilyen esete, akkor 1 hétig volt a puska felhúzva és utána teljesen kiszámíthatatlan volt a lőképe...

2013. márc. 15. 09:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Bocs ez lemaradt:

[link]

2013. márc. 15. 09:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam hogy Gamo Deltafoxom van. Mennyire egyszerű házilag kicserélni az alkatrészeket? Mert eddig egy fegyverboltban voltam és ott nem vállalták el hogy kicserélik.Egy kicsit meglepődtem.
2013. márc. 15. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, Norica Dragont meg slavia-t meg ShaoXing-et szedtem már szét, nem is egyszer, de a spanyol puskákhoz kell szétszedő állvány, legalább is a Norica-hoz biztosan, ezért csináltam egyet... nem bonyolult.

2013. márc. 15. 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Hol lax??? Lehet van a környéketeken fegyvermester.

Ha megvan a rugó, kb félóra a csere...

Amúgy egy valamirevaló vadsuhanc ezt simán cseréli...

Ez a szép a fészbuk generációban, 3 csavar feladja a leckét...

2013. ápr. 21. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezt gondolom sértésnek szántad, megjegyezném hogy nincs facebookom. A puskát már odaadtam egy mesternek, jövő hétre kész lesz. Amúgy meg a hajadat is lenyírhatod otthon, de mégis a fodrászt azért felelősségre lehet vonni, ha elcsesz valamit.
2013. ápr. 21. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért nehogy öngyi legyél!!!
2013. ápr. 21. 19:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát ez egy nagyon gyenge válasz volt.
2013. ápr. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!