Van egy Tippmix gondolatom, de szerintem már másnak is eszébe jutott. Szerintetek mennyire kockázatos?
Kiválasztok egy mérkőzést az aktuális fordulóból, jelen esetben ez legyen a 9. hét 2. forduló 244-es meccse (AEK Athén - Panathinaikosz).
Megteszem hazaira 50000 Ft-os téttel.
Egy másik szelvényen ugyanezt a meccset döntetlenre (vagy vendégre) szintén 50000 Ft-ra. A lényeg, hogy csak 2 szelvényt teszek fel, tehát H/D vagy H/V vagy D/V
Alapvetően két kimenetele van:
- nyerek (H esetén 26500 Ft, D esetén 40000 Ft V esetén 26000 Ft) esély 66,6 %
- vesztek (100000 Ft) esélye 33,3 %
Fontos továbbá, hogy valamennyi odds 2 -nél magasabb legyen.
Ha az egyik nyer, másik veszít. 50000-red elmegy, ígyis úgyis, a másikkal meg nem fogsz annyit nyerni, hogy visszahozza a bukottat is. Javíts ki, ha nem így van de ez szerintem megbukik, bár sok sikert hozzá.
hosé
egyszer ugyanígy gondolkodtam, sakk volt 5000 játszottam. Hazai 5.5 vendég 6.0-os ods. Tettem hazait is, vendéget is....
Döntetlen lett -.-
Erre nem érdemes alapozni, meg amúgy se éri meg a nyereség, mert max csak 40 000, a veszteség meg 100000.
Ez nagyon kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!