Tippmixezők! Mennyit szántatok már rá, és mennyi jött vissza belőle? Akár Ft-ban, akár %-ban is mondhatjátok.
Tppmixre, illetve ahhoz hasonló sportfogadásra pár ezer Ft-ot szántam és negatívval zártam. Biztosan vannak szerencsésebbek, én inkább olyat kerestem, ami nem a szerencsén múlik. Hosszú lenne itt leírnom, mire gondolok, de tudok adni egy webcímet, ahol elolvashatod. Itt nem adhatom meg a linket, mert kitiltanának, ha érdekel, írj privátban.
A Tippmixről még csak annyit, szerintem az szinte ugyanolyan szerencsejáték, mint a Lottó, csak elhitetik velünk, hogy nem. Sosem lehet tudni, melyik csapatnak van egy rossz napja, melyik játékosnak vannak problémái, nem is beszélve arról, hogy fogalmunk sincs melyik meccset bundázzák meg. Ezeket mind kivédi az, amit én említettem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
És mi van azokkal az emberekkel, akik neten is megosztják, hogy kikre fogadtak pár száz forintért, és hogy nyertek vele pár ezer ft-ot a végén, de volt, hogy többet is. Ők csak a legeslegbiztosabbra tesznek? Mert bárhogy néztem, mindig pozitívan jöttek ki belőle.
4.bejegyzésre:
Nincs olyan, hogy "legbiztosabb tipp". Egy 1,1-es szorzójú meccs is elmehet. Ilyenkor lehet igazán nagyot bukni, mert ezt biztosan nagy pénzzel játszod meg, hizsen tuti. Ha pedig nyersz, akkor nagyon keveset nyersz.
Hogy mindig pozítívan jöttek ki? Vannak szerencsés emberek. Viszont láttad az összes fogadásukat? A közzétett előttieket vagy az azt követőeket? A teljes egyenlegüket? Én sem véletlenül váltottam a kisebb nyereséget, de biztosan módszerre.
sajnos tényleg szerencsejáték, mégsem adom fel.
eb alatt kezdtem az online fogadást, elutaltam 2500-at, eb után kivettem 15 000-ret. azóta elutaltam kb 20 000 -ret (többszörre), és most 3000 -ren álla bankom csak :( addig nem adom fel mig ki nem veszem a 20 000-rem, vagyis remélem hgoy nem 0-zom le magam.
fb-n sok tippmixes csoport van, sokan osztanak szelvényt, hogy nyertek. van ilyen, nem kevés. sokat nyer, de sokat is veszítt.
ha nagyobb téttel játszol, 2-3 000 ft minimum, és 2-3 meccset raksz meg akkor ki lehet jönni jól a dologból. hajrá
Egy hete kezdtem tippmixelni, eddig 600ft-ból sikerült 2700-at nyerni, holnap veszem fel ezt a pénzt :)
Persze sok statisztikàt àtràgtam, annélkül nem érdemes jàtszani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!