Milyen sportot, edzést ajánlanátok?
Alapjáraton szeretnék a saját testsúlyommal vagy minimális súlyokkal edzeni. Nézegettem a fegyencedzést és társait, de valahogy nem érzem magaménak. Tetszik is, meg nem is. Vannak zavaró dolgok bennük, van pár nem túl gerincbarát gyakorlat...
Szóval most ott tartok, hogy nézelődtem, de tanácstalan vagyok. Mit ajánlanátok?
Az cél az lenne, hogy formában legyek, jó erőben és azért látszódjon is.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Most így nehéz megmondani,hogy milyen sporthoz lenne kedved....
De nem muszály neked kondi illetve fegyencedzést csinálnod,ha csak formában akarsz lenni... pl. tenisz,foci...
a fegyenc pont,hogy a gerincbántalmakkal küszködők egyik kedvenc edzésrendszere.
a has és a híd első lépései egy az egyben gerinctorna,illetve jóga lépések.
a hídnál jobb gerinctréning meg nem nagyon van.
úgyhogy tévedést állítasz ezzel kapcsolatban.
ennél kímélőbbet szerintem nem nagyon lehet találni.
mindenhol vagy többet kap a gerinc,vagy a terület edzése nem fordul kellő figyelem.
Nem azt mondtam, hogy a fegyencedzés összességében nem gerincbarát, hanem egyes feladatai (még jobban pontosítok: néhány feladat nem ajánlott olyanoknak, akiknek alapból van gerincbajuk, pl. nekem, és pl. a híd sajnos egyáltalán nem ajánlott :D). Persze azokat végül is kihagyhatom. Igazából tetszik, főleg az alapgondolat miatt (saját testsúlyos edzés), valószínűleg jobban bele is fogok mélyedni. A kérdést csupán azért tettem fel, hogy hátha olvasok még olyan edzésmódot, amit még nem ismerek.
Kedvem pedig ehhez hasonlóhoz van, ami a saját testsúlyomat használja és mégis rendesen megmozgat.
Köszönöm szépen a válaszokat, ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!