Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit sportoljak 11 évesen?

Mit sportoljak 11 évesen?

Figyelt kérdés
11 éves leszek tavasszal és nem akarok itthon kockulni. Szeretnék valamit sportolni. 135cm és 32kg körül vagyok. Röpizni akartam de azt mondták alacsony vagyok. Valami más sportot tudtok ajánlani? Ti mi sportoltok? Amugy lány vagyok.
2013. febr. 26. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
ússz
2013. febr. 26. 22:45
 2/6 kovpet ***** válasza:

Mit szeretsz? Mire van lehetőség?

Hiába mondom, hogy golfozz, ha... érted :)

2013. febr. 26. 23:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Hãt az álmom a gymnastika de ahhoz már idõs vagyok.

Most megtetszet a jégtánc.

2013. febr. 27. 08:57
 4/6 kovpet ***** válasza:

[link]

Ez nem sokára lesz, nézd meg, hátha ad tippet.

2013. febr. 27. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Társastánc, néptánc, eseteleg valamilyen akrobatikus tánc nem érdekelne?
2013. febr. 27. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Tánc érdekelne. Táncoltam is 1 évig csak a tanár elment ezért inkább nem folytattam. Most valami más sportot szeretnék kiválasztani. a sportágválasztóra szívesen mentem volna csak pont akkor mentünk kirándulni tehát várhatok még egy kis ideig. Úszni egyáltalán nem akarok, rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban, úgy amúgy szeretek vízben lenni ha nem mondják meg mit csináljak. Amit szívesen kipróbálnék az a: Műkorcsolya, (mint sport)jégtánc,vívás. Egyenlőre sportokat keresek tehát ha tudtok azt is írhattok. 1 feltétel: Ne legyen semmilyen vizí sport.
2013. máj. 31. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!