Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok sok fehérjét...

Hogyan tudok sok fehérjét enni porok használata nélkül? Ill. hogyan tudom megcsinálni azt, hogy az izmom jobban növekedjen a sport- tol? Étrendkiegészitő? Valaki help! : )

Figyelt kérdés
s

#afw
2013. febr. 26. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:

a legjobb fehérje források: csirke hús, tojás, túró,

ezeket fogyaszd a nap folyamán legalább 6 étkezésre elosztva

2013. febr. 26. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Tojást magában is ehetem ? Mármint úgy hogy felverem és teszek hozzá cukrot ? Az nem hizlal ?
2013. febr. 26. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:

nyersen ne edd mer szalmonellát kapsz tőle! A tojás nem hízlal de a cukor igen!!

maradj a rántotta, főtt tojás esetleg tükör tojásnál

2013. febr. 26. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Porok használata nélkül vs Étrendkiegészítő?

Azok a csúnya porok étrendkiegészítők, de teljesen természetes dolgok, semmi bajod nem lesz tőlük, nem csalás meg semmi. A rossmannos női diétaporokban is ugyanaz van (csak tesznek mellé egy csomó cukrot, fuck logic).

2013. febr. 26. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:

keresel neten egy fehérjetáblázatot, és úgy válogatod össze az étrendedet, hogy minél több fehérje legyen benne.

Vagy hallgatsz az előttem szólóra és felfogod, hogy azok a porok, tiszta fehérjéből vannak semmi bajod nem lesz tőlük, és még olcsóbban is jössz ki, mintha napi 1-1.5kg csirkét tömnél magadba... arról nem is beszélve hogy meg lehet undorodni az ilyen egyhangú táplálkozástól.

2013. febr. 26. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Azon túl, hogy szalmonellát kapsz, a nyers tojás emészthetetlen.
2013. febr. 26. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Az olcsóság nem feltétlenül igaz, függ a csirke és a fehérjepor árától is, szerencsére én mindkettőt kifejezetten olcsón tudom beszerezni :D A legolcsóbb fehérje egy kicsivel olcsóbb, mint a legolcsóbb csirkemell. De az átlag fehérjepor drágább.

Itt le van írva, hogy lehet kiszámolni: [link]

2013. febr. 26. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
én csak arra alapoztam, mikor nekiáltam ennek az egésznek, akkor kiszámoltam, hogy az általam használt fehérjepor havi adagom 25000huf ugyanennyi fehérje csirkéből pedig egy átlagos tesco áron 35 felett lett volna... amúgy ha 3 napig egyhuzamban csirkét eszem, én undorodok tőle, uh nem tudom egyesek, hogyan csinálják ezt, de nekem 14 külön étrendet össze kellett raknom:)
2013. febr. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!