Ha most kezdek görkorizni de nem nagyon merem átlépni a bukkanokat meg fékezni se nagyon tudok Akk ne is probalkozzak vele?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnek megtanulni de ugy erzem nem fog menni mert amikpr megbotlok akk mindig nagyon megilyedek. Ti is igy kezdtetek?2013. febr. 26. 17:21
11/13 anonim válasza:
Ha belejöttél és megszereted, ami szinte biztos, mert én is így kezdtem és mára mindennap azzal megyek munkába jóidőben :) Szval csak ajnálnlom hogy vegyél K2 görit. Ég és föld egy Head után , engem rábeszéltek és imádom olyan kényelmes. Hozzáteszem 12km megyek befele meloba vele, és mintha csak egy cipő lenne rajtam :)
F/22
12/13 A kérdező kommentje:
hát remélem belejövök :D de vajon más is ilyen béna volt az elején ?! :D
2013. febr. 28. 19:00
13/13 anonim válasza:
Én elég jó egyensúlyérzékű gyerek vagyok, így én könyen megtanulok bármilyen sportot, viszont a legeleje nekem is nehéz. Járj ki egyre többet vele, aztán mikor már érezni fogod az egyensúlyt akkor szinte maguktól fognak jönni ezek a trükkök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!