Testnevelés tanár általánosban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék tesitanár lenni általánosban.Mit válasszak még mellé?Mert elég hülyén jönne ki hogy csak tesit tanítanék.Van olyan gimi,ahol már "tanulhatok" tesitanárnak?Semmi kedvem még fősulira is menni,vagy még egy suliba a tesi miatt.Kb. mennyi fizetést kap egy tesitanár?A tesi érettségi miből áll?
Bocs hogy ennyi a kérdés,előre is köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 25. 16:41
1/9 anonim válasza:
nincs olyan "gimi" ha tanár akarsz lenni, ahhoz főiskolát kell végezned.
2/9 anonim válasza:
Gimiben nem nyomják a kezedbe a diplomát, ahhoz vagy fősulira, vagy egyetemre kell menned. Szimpla "szakmunkással" (már ha van olyan) elküldenek jó messzire. De ez csak kedv kérdése. Ha nincs kedved továbbtanulni, akkor nem is kötelező tesitanárnak lenned.
17/L
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,és az utolsó válaszolónak mondom hogy mindenféleképpen tesitanár leszek,ezt már 3 éve eldöntöttem.Akkor ezek szerint muszály lesz kibírnom még a fősulit is:(
2013. febr. 25. 19:04
4/9 anonim válasza:
Ez nem jelent semmit, egész gyerekkoromban, de még a középsuli 4 évében is megvoltam róla győződve, hogy építészmérnök leszek, aztán valahogyan mégis fogorvos lettem...
5/9 anonim válasza:
MuszáJ. A tanárnak kell tudnia helyesen írni.
6/9 A kérdező kommentje:
Véletlen elírás volt,én is elnézhetem.
Köszi a válaszokat.
2013. febr. 28. 12:39
7/9 anonim válasza:
tesitanárnak szerintem nem kel hejesen irnia:D
8/9 anonim válasza:
Nem kell, de nincs is rosszabb, mint ha egy diplomás ember(főleg ha egy tanár) nem tud a saját nyelvén írni.
9/9 A kérdező kommentje:
LoL.
Elírtam.
Azért köszi.
2013. márc. 2. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!