Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroidokból szerzett androgé...

Szteroidokból szerzett androgén hormonokból ösztrogén lesz. Pontosan mi is történik?

Figyelt kérdés
Bunny dopping ellenes kampányfilmjét néztem, és valami hasonlót mondott benne. Hogy a szervezetben valami enzim, ami vigyázz az androgén-ösztrogén arányra, a bevitt tesztoszteronból női hormont csinál, ezért nő pl a doppingosoknak melle. Javítsatok ki, ha nagy blődséget írtam, és pontosítsatok, mi is történik.
2013. febr. 20. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:

nem feltétlen ez így nagyon pontatlan

ha tanultál volna kémiát rögtön látnád h baromság amit írtál.

Amit a vegyészek csinálnak h egyes alapvegyületekhez hozzácsatolnak még itt ott egy egy kötést valamilyen molekulával, és az így kapott vegyület fog aztán valamiféle ösztrögenikus hatást mutatni.

csak h megértsd amit írtam

ott a tesztoszteron pl az enantát közepesen hosszú hatású észter, és aromatizálódik is ahogy felszabadul az injekció helyéről a szer van androgenikus hatása is és mellé anabolikus is.

DE

ott a halotestin v trenbolone az ellenpélda

3 szor androgenikusabb mint a tesztoszteron de nem aromatizálódik

2013. febr. 20. 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:

A legnagyobb gond az egésszel, hogy vegyészek által, laboratóriumokban kotyvasztott szintetikus tesztoszteronszármazékokról van szó. Mennyire élettől elvont mutatvány egy ilyet magadba nyomni? :)

Egyébként közel áll az igaszsághoz, amit írtál. Vannak kokszok, amik így alakulnak át bent, vannak, amik nem. Utóbbiak főként DHT származékok.

2013. febr. 21. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!