Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudok venni masszív de...

Hol tudok venni masszív de nem túl drága taposógépet?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
www.shop.builder.hu és rendelni is lehet meg el is lehet menni érte
2009. szept. 8. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. szept. 8. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges az ilyen.Ha tömblakásban laksz vagy lakik ott ismerős esetleg akkor naponta 10x le-fel lépcsőzöl.
2009. szept. 8. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem kapsz olcsón masszív gépet sajnos.

Én a Vaterán találtam használtan 80 ezerért, amikor az edzőtermem rendeztem be. Ezek újonnan 4-500 ezer forintba kerülnek.

Persze van olcsó tescós vacak, de azok nemsokat érnek, szinte használhatatlanok, és előbb-utóbb szobadíszként végzik.

A lényeg, hogy elektromágneses elven működőt válassz, ami 220V -al működik.

2009. szept. 9. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi, hogy ezek nagy terhelésre, folyamatos több 1000 óra használatra tervezett konditermi gépek, tehát nem kell félned, ha használtat veszel, hogy esetleg elromlik.

Életed végéig jó lesz.

2009. szept. 9. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.családi házban lakom szóval lépcsőzni nem igazán tudnék. persze,hogy azért nem gagyit akarok venni de nem is a legdrágábbat.
2009. szept. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!