Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kocsmai és disco verekedésnél...

Davidegresy5 kérdése:

Kocsmai és disco verekedésnél milyen ütéseket érdemes alkalmazni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 20. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
semmilyet... el kell kerülni, bátyám egy kocsmai verekedés után 10 évet kapott gondatlanságból elkövetett emberölésért...
2013. febr. 20. 10:13
 2/10 anonim válasza:

Persze, 10 évet gondatlanságért....

Amúgy meg baromság a kérdés.

2013. febr. 20. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:

1. elkerülhető? igen -> elkerülöm nem -> 2.

2. mivel a játékos verekedés elkerülhető, illetve küzdősport edzésekre való így amiről szó van, az komoly önvédelmi helyzet. Nem lehet megtanulni csak úgy hipp-hopp megtanulni ütni, ezt akik ezzel foglalkoznak éveken át gyakorolják. DE amit tudni kell, még ha nem is gyakorlott az ember: tenyérrel kell fejre ütni, ez könnyen orrtörést okozhat de az ököl csontjait megkíméli, plusz rögtön lehet szembe is nyúlni (és ha lehetőség van rá, akkor érdemes is).

Ha éppen lehetőség van rá, akkor lágyékra hatékony lehet teljes erőből rúgni, csak az a probléma hogy ezeket egy teljesen gyakorlatlan ember nem igazán tudja megcsinálni. Aki sosem ütött még, abban erős gátak lesznek aziránt, hogy kárt tegyen egy másik emberben. Továbbá nem szoktad meg a célzást, nehéz lenne eltalálni egy mozgó embert aki szintén támad feléd. Viszont ha arc felé ütsz, akkor legalább te is zavart okozol, és 50% esélyed simán lesz :D

2013. febr. 20. 10:49
 4/10 A kérdező kommentje:
amúgy én is jártam már pórul disco bunyónál, kaptam egyet a szemem alá gyűrűvel hogy másnap össze kellet varni még a heg mindig megvan. De szerintem ha én ütöttem volna hamarább akkor nemjárok igy.
2013. febr. 20. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
az én kedvencem a pároslábbal nekifutásból fejre de igazából csak 1 lábbal kell a lényeg hogy a mgfelelő pillanatban nyújtsd ki a lábad. Ja meg vigyázz mert földre fogsz esni. Amúgy bandae goro chagit rúgj.
2013. febr. 20. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:
bátyám önvédelemböl ütött, csak épp az illetönek volt egy vérrög az agyában, azonnal meghalt...
2013. febr. 20. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
semmilyet
2013. febr. 20. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne verekedj mert utána a kidobók vernek titeket össze.
2013. febr. 21. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
6. ez az azért sz.ar dolog, mert önvédelemből megölhetsz te egy embert, és nem neked jár börtönbüntetés, hivatalosan, tisztességes eljárás esetén.
2013. febr. 21. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés úgy hangzik mintha szándékosan verekedni akarnál szerintem .

De ez jó kérdés gondolom amit az utcán lágy pontok támadása.

2013. febr. 21. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!