Mit egyek/szedjek, hogy ne kattogjak?
Figyelt kérdés
2 hónapja szedem a kálciumos pezsgőtablettát, de ugyanúgy kattogok...mit tanácsoltok?:S (gyúrás közben piszkosul idegesít...:S )2009. szept. 8. 18:18
1/3 anonim válasza:
ízületvédő:
pl.Scitec- joint x
vagy biotechnek is van ilyesmi...
2/3 Gyakor válasza:
Amíg nem fáj addig nincs különösebb gond, de jól teszed, jobb a megelőzés. Nekem is ropog nagyon sok csontom, mindig is ilyen voltam. Szedtem már Joint-x-et, most a Joint health-et próbálom ki. Az a lényeg, hogy legyen bennük minél több glükozamin, kondroitin, MSM, ha lehet akkor zselatin is jó asszem.
3/3 anonim válasza:
az itt említett kiegészítők valóban jók valamire, ám sajnos el kell keserítselek ha olyan szerencsétlen helyzetben vagy mint én, akkor műtét lehet belőle előbb vagy utóbb. előzd meg. gyógytorna, ásványi anyagok, és ésszel edz. sőt javasolom a vállmelegítő, és merevítő pólyát is. nem a levegőbe beszélek, ne játsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!