Lehetséges, hogy teniszkönyököm van?
Hello, 16 éves vagyok és fiú.
Eddig 7 évig röplabdáztam, de úgy gondoltam, hogy a gimnázium mellett inkább nem folytatom. Gondoltam, hogyha hetente 4-szer itthon, mondjuk fekvőszámaszozom, már sokkal többet érek el vele mint 7 év röplabdával.(Mivel semmit sem ért, mármint izomzatilag, inkább állóképesség javító volt.) Szóval elkezdtem fekvőtámaszozni, és 40 db után annyira elkezdett fájni a könyökömtől az alkaromig az ízület(?), hogy alig bírtam kinyomni magam, és még 3 nap után is érezhető, sőt van amikor nyilamlik. Az előtt is éreztem, de azt hittem hogy egy kis izomláz és majd elmúlik... Lehetséges, hogy szétütötték a karomban azt a részt? (3-szor nyertünk országost, kemény edzéseink voltak) Vagy talán teniszkönyököm lenne? Ha igen, hogyan lehetne rajta javítani, mert már nagyon beleéltem magam abba hogy még több izom, vagyis jó kinéző testem legyen.(Nem akarok kigyúrt állat lenni, de mégis ha kimegyek strandra jól nézzek ki :-)) Röplabdázni pedig nem szeretnék visszamenni, mivel nagyon sok időmet elvette, főképp a barátaimra nem volt időm, meg persze a lányokra :-)
Válaszaitokat előre is köszönöm ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!