Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét ajánlanátok...

Milyen fehérjét ajánlanátok nekem? 16 éves vagyok edzek kb. fél éve és a tanácsaitokat kérném, hogy milyet vegyek. Nem a legdrágább cuccokra gondoltam, szeretném minél olcsóbban megúszni, ha lehet, de szart se akarok venni.

Figyelt kérdés
Sok fehérjét néztem eddig,de nem tudok dönteni,a myproteinről mi a véleményetek ? Illetve még a VPX Syngex nevű fehérjét néztem.De jó lenne ha tudnátok még mondani párat. Reggel szedném zabpehellyel és edzés után dextrózzal.

2013. febr. 15. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
köszi, ezt a linket kerestem:)
2013. febr. 16. 08:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Montez,egy ilyen 5 kilós myproteines cucc kb meddig elég ? Muscleteamról akarom rendelni,de ezt hol tudom megtenni ? Küldjek egy üzenetet,hogy rendelni szeretnék ?
2013. febr. 18. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem 1 hónap, másnak kettő, aki csak reggel és edzés után eszi.

Jelöld a face-en Horváth Balázst (muscleteam profillal van) és kérd tőle chat-en vagy levélben.

2013. febr. 18. 21:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Amúgy én is úgy akarom szedni, hogy reggel zabpehellyel edzés után meg dextrózzal.Azt olvastam, hogy úgy jó, nem ? Csak azt nem tudom hogy melyikből mennyit rakjak a turmixba, nem tudnál esetleg tanácsot adni ?
2013. febr. 19. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Úgy jó igen. Reggel mehet kb 25-30g a zabpehelyhez és :

Edzés után testtömeg x 0,5g fehérjemennyiség kell. Tehát pl, ha vagy 70kiló, akkor neked egyből edzés után kell 35g fehérje. De mivel a fehérjekészítményed nem 100%-ban tartalmaz fehérjét, így ezzel is számolni kell. Tehát egy 80%-os proteinkészítményből kb 45g-ot kell kimérni, hogy 35g fehérjéhez juss.

2013. febr. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!