Scitec Volumass 35 vagy Brutal Gainer?
Figyelt kérdés
Örülnék ha mondanátok érveket/ellenérveket a két tömegnövelővel kapcsolatban, ugyanis nem tudok dönteni. Előre is köszönöm a válaszokat! :)2013. febr. 15. 16:55
1/4 anonim válasza:
Mind a kettő jó választás, kb egyforma, nem ezen fog múlni a forma, hogy melyik mellett döntesz.
A brutalban van némi növényi tesztó optimalizáló, de az fiatal korban nem sokat ér. De ettől még jó termék.
A volumassban pedig picit több a fehérje, de nem lesz lényeges különbség a kettő használatát összehasonlítva.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, szerintem Scitec lesz. :)
2013. febr. 15. 17:05
3/4 anonim válasza:
Nincs mit, de tényleg mindegy, mindkettő jó termék.
4/4 anonim válasza:
Brutal Gainer jobb, Biotech be is megmondták, a kreatin is több benne, és a kreatin kombinációja a legjobb a tömegnövelők közül, a szénhidrát és a fehérje is több benne mint a Volumassba, és én is Brutalt használok, pedig Volumassal kezdtem és többet is hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!