Szerintetek miért jött fel 4 hónap alatt ennyi háj? 14éves fiu vagyok. Mitől lehet ez? És szerintetek ez normális érték? A testzsírt az iskolában műszerrel mérték. Heti 2 szer járok edzésre.
adatok:
4hónappal ezelött: 4 hónappal késöbb:
testsúly:44-45kg testsúly:53-54kg
magasság:153cm magasság:157cm
testzsír:12% testzsír:23,6%
megjegyzés: megjegyzés:a hasamon elég sok
koskás a hasam. a háj és eltüntek a kockák.
némi testsúlygyarapodás ráírható annak a számlájára, hogy nőttél, de nem ennyi
a testzsírszázalékod 4 hónap alatt majdnem a duplája, ez nem annyira normális
hanyagold a zsíros ételeket, az édességeket, a gyorskajákat(nem mondom, hogy egyáltalán ne egyél, csak mértékkel!)
Szerintem ebben a korban inkább amikor hirtelen nyúlnak a fiúk, a súlyuk lassabban növekszik mint a magasságuk (arányosan), tehát még vékonyabbnak tűnnek. Pl nekem is ez volt, meg még jó ilyet ismerek.
10 Kg nagyon sok 4 hó alatt.. Figyelj amúgy, 14 vagy, nem LÉTEZIK , hogy nincs időd heti 3x 1,5 órára.. Ebből 1 lehet mondjuk pénteken, akkor úgysem sürgős a tanulás. A másik vasárnap. Valamint azt elfelejted hogy a sport fontos az egészség megőrzése érdekében. Nem lehet hanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!