179 cm vagyok 14 éves szerintetek alacsony vagyok e? Fogoke még nöni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves vagyok (4 hónap múlva 15)Már 7 edik hónapja gyurok kezdtem 174 cm vel és most 179 vagyok szerintetek meg fog állni a növésem haggyam abba ? Sokan mondják hogy meg fog állni a növekedésem :(2013. febr. 13. 19:33
1/5 anonim válasza:
Nem fogsz megállni a növekedésben ha normálisan és szabályosan csinálod a gyakorlatokat, ez egy nagyon nagy téveszme.
2/5 anonim válasza:
Most sem vagy alacsony és még fogsz nőni.
3/5 anonim válasza:
Nem vagy alacsony,14évesen én is ennyi voltam, aztán 16évesen meg már 190, azóta tartom is. Nőni is fogsz még, nem is keveset.
Egyébként ezt a "ha edzel megállsz a növésben" szarságot nemtudom ki találta ki, de jól p*csán kellett volna rúgni már akkor, aztán addig pofozni amíg le nem felejti, mert baromság.
Nyugodtan edzz csak, de ésszel, aztán nem lesz semmi baj.
4/5 anonim válasza:
Én 14 évesen 165 centi voltam (huszon éve), ez nem számított kirívóan alacsonynak. Nem értem, mit esznek a mostani kölykök, de akkorák, mint egy ló :)
Én 20 éves koromra lettem 185 centi, addig nőttem, szal ne izgulj.
5/5 anonim válasza:
Ha eddig nőttél 5 cm akkor szerinted megállít? Nem.
És valóban fiatal vagy még, hülyeség tippelgetni, de egy 5-10 cm még benned lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!