Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szálkásítás. Hogyan is működik?

Szálkásítás. Hogyan is működik?

Figyelt kérdés
Sokan mondták már, hogy tömegelnem kellene még, de azért szeretném leadni ezt a kis felesleget. Októbertől kezdtem tömegelni, akkor súlyom: 75 Kg. Most 2 hete mértem utoljára magam: 96 Kg. Elég szépen fejlődtem ebbe a fél évbe, de ugye nem csak szín tiszta izommal járt. Arra gondoltam, hogy majd március-április fele elkezdek hozni egy strand fazont. Milyen kiegészítőkre lenne szükségem? Gondoltam venni 2x2,2 Nitro pure whey goldot és 1000 dbos aminosavat. Ezen kívül valamire szükségem lehet még?
2013. febr. 12. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Van: szálkásító diétára.:) Amúgy mehetne edzés előtt félórával 2g L-karnitin. edzés előtt és után is BCAA.

Edzés után protein és ugye ehhez a BCAA.

2013. febr. 12. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Amúgy hozzáteszem, hogy a kajám "teljesen" rendben van, megvan a megfelelő mennyiségű szénhidrát és fehérje.

És amúgy, ha elszeretnék menni majd edzés mellett futni, azt hogy oljdam meg? Hétfő-szerda-péntek-vasárnap járok edzeni, úgy jó-e, hogy kedd-csütörtök-szombat elmegyek futni, és futás után iszom meg a fehérjét, illetve edzésnapokon az edzés mellett tekerek egy 30 percet? Amúgy az nem gáz, ha futások után "pihenőnapokon" fekvőzök?

2013. febr. 12. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:

A fekvőzés az nem kellene, főleg majd diéta alatt, mert nem fogsz tudni regenerálódni, a futás az okés.

Azt írod, hogy rendben a kaja. Mennyi fehérje lesz diétában nálad? Már csak azért kérdezem, mert ha nincs 3g x ttkg, akkor csúnya izomvesztés lesz.:)

2013. febr. 12. 18:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen 3g/tsk fehérje. A szénhidrátot meg leviszem 2g/tsk. Most tömegelés alatt igazából sose mértem a kajámat, csak ettem, amennyi jól esett:)
2013. febr. 12. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor jó lesz, de ezt a fekvőzést hagyd a csába, pihenő napkor inkább regenerálódj.
2013. febr. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!