Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szkanderezés előtt fél - 1...

Szkanderezés előtt fél - 1 órával elfogyasztott 1l bor gyengíthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

azt veszem észre mostanában nem vagyok a régi, mintha elpuhultam volna.

Régebben sokat szkandereztem, nem felvágásból írom de nem sokan raktak le engem.

Mostanság pedig sikerül 4-5 éve kőművesként dolgozó roma srácokba botlanom, akik leraknak... :S

Pedig 84 kiló vagyok, heti négyszer edzem ( nemcsak gyúrás, hanem fegyencedzés is ), alkarozni COC 1.5-ös 77 kiló ellenállású marokerősítővel szoktam.

Az a baj szkandernél mikor ilyen fizikai munkásokkal nyomok bicepszből nyílik ki hamar a karom. Pedig 10 kilóval a hátitáskámban húzódzkodom 3x10-eket. ( 84kg vagyok )

Én már nem értem mi lehet a gond...

Lehet ott rontom el, hogy ezeken a napokon mindig sikerült kb 3 - 4 órát aludnom max és benne van egy liter bor? :S

Szerintetek ez mennyire játszhat közre?

Valamint fél éve úgy élek, hogy reggel 8-9 körül fekszem le, és du 4-ig alszom kb ( végülis 7-8 óra alvás megvan, csak nem éppen sötétben )...remélem tudtok segíteni.

Köszi előre is!

27/F

2013. febr. 12. 00:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Jah és edzésnap utáni napon történnek általában ezek... nem tudom ez mennyire számíthat, mert végülis szénhidrátot jól utánatöltöm, és kajálásom is megfelelő fehérjét tekintve is.
2013. febr. 12. 00:18
 2/9 anonim ***** válasza:
szeva nem az a baj hogy hogy gyúrsz az van ők kemény fizikai munkát végeznek te meg csak kondizol
2013. febr. 12. 07:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos akikkel szkanderozol ők is erősítenek.Én a nyáron dolgoztam egy építkezésen ahonnét haza felé néha beugrottunk kocsmázni.Nekem is pattogtak,hogy csak fel vagyok fújva:).Mindet leraktam szépen sorba.Nem edzetek a többség evett napi 3 szendvicset ennyi volt a kajájuk a 12 órába.Meg még piálgattak is akikkel én dolgoztam.Nem csoda hogy nem volt bennük erő.
2013. febr. 12. 09:45
 4/9 YourDestiny ***** válasza:
Logikus, hogy az alkohol erővesztéssel jár.
2013. febr. 12. 11:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Nos a kajám rendben, sok fehérjét eszem, szedek kiegészítőket is. És mint írtam nem csak kondizom, hanem fegyencedzést is végzek, ami szinte mindent erősít, megmozgat.

Akkor inkább a pia lehet a gond, valamint, a kemény napi fizikai munka hiánya még. :)

2013. febr. 12. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért még így is király vagy tesó:-D vagy már én is levernélek?:-D
2013. febr. 12. 19:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Tehetünk egy próbát tesó. :)

Ha gondolod keress meg privátba. ;)

2013. febr. 12. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
A cigányokban azért van erős rendesen. Én is szkanderoztam már párral, szívósak és rohadt erősek bírnak lenni.
2013. febr. 20. 08:02
 9/9 Parisz válasza:

Nagyban befolyásolják és kihatással vannak a fejlődésünk ütemére és a munkánk eredményére. Az étketés az "energia pótlás fontos eleme", a pihenés azért fontos, mert az edzés során elfáradt izomzatnak regenerálódnia kell. A helyes táplálkozás közben a kipihent izomzatot lehet maximális szinten dolgoztatni. Amennyiben ez a két tényező nem megfelelő és elegendő, biztos, hogy elmaradunk az elérhető legjobb teljesítményünktől.

Tehát a három fontos elem: Az EDZÉS, TÁPLÁLKOZÁS, PIHENÉS összhangja, ami befolyásolja fejlődésünk ütemét, elért eredményeinket.

2013. máj. 14. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!