Szkanderezés előtt fél - 1 órával elfogyasztott 1l bor gyengíthet?
Sziasztok,
azt veszem észre mostanában nem vagyok a régi, mintha elpuhultam volna.
Régebben sokat szkandereztem, nem felvágásból írom de nem sokan raktak le engem.
Mostanság pedig sikerül 4-5 éve kőművesként dolgozó roma srácokba botlanom, akik leraknak... :S
Pedig 84 kiló vagyok, heti négyszer edzem ( nemcsak gyúrás, hanem fegyencedzés is ), alkarozni COC 1.5-ös 77 kiló ellenállású marokerősítővel szoktam.
Az a baj szkandernél mikor ilyen fizikai munkásokkal nyomok bicepszből nyílik ki hamar a karom. Pedig 10 kilóval a hátitáskámban húzódzkodom 3x10-eket. ( 84kg vagyok )
Én már nem értem mi lehet a gond...
Lehet ott rontom el, hogy ezeken a napokon mindig sikerült kb 3 - 4 órát aludnom max és benne van egy liter bor? :S
Szerintetek ez mennyire játszhat közre?
Valamint fél éve úgy élek, hogy reggel 8-9 körül fekszem le, és du 4-ig alszom kb ( végülis 7-8 óra alvás megvan, csak nem éppen sötétben )...remélem tudtok segíteni.
Köszi előre is!
27/F
Nos a kajám rendben, sok fehérjét eszem, szedek kiegészítőket is. És mint írtam nem csak kondizom, hanem fegyencedzést is végzek, ami szinte mindent erősít, megmozgat.
Akkor inkább a pia lehet a gond, valamint, a kemény napi fizikai munka hiánya még. :)
Tehetünk egy próbát tesó. :)
Ha gondolod keress meg privátba. ;)
Nagyban befolyásolják és kihatással vannak a fejlődésünk ütemére és a munkánk eredményére. Az étketés az "energia pótlás fontos eleme", a pihenés azért fontos, mert az edzés során elfáradt izomzatnak regenerálódnia kell. A helyes táplálkozás közben a kipihent izomzatot lehet maximális szinten dolgoztatni. Amennyiben ez a két tényező nem megfelelő és elegendő, biztos, hogy elmaradunk az elérhető legjobb teljesítményünktől.
Tehát a három fontos elem: Az EDZÉS, TÁPLÁLKOZÁS, PIHENÉS összhangja, ami befolyásolja fejlődésünk ütemét, elért eredményeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!