Lehet kockás a hasam? (többi lent)
Meglehet.De emellett jó lenne,ha minimum heti 2 óra futás.
A föl ülések nem sokar nyomnak,csak kondit..én naponta 100 felülést csináltam kihagyás nélkül,és igaz vállasodtam,meg látszott hogy izmosodott a hasam,de kocka csak azután lett hogy Szombat,meg Vasárnap napi 1 órát kocogtam.(jah és ha tényleg futni kezdesz akkor vigyél fülhalgatót,úgy átvészelhetõbb :) )
Vagy ahogy Charlie mondaná:A futókkal általában van egy kutya is,de az szerintem nem kötelezõ kellék
:D
a felüléstől vállasodtál? :S
Egyébként nem a zsíros ételtől leszel zsíros. A cukortól, a gyors szénhidráttól. Ha nem eszel zsíros kaját, de azért reggelire 15 croissant-t meg 2 tenyérnyi kenyereket eszel akkor még hízni is fogsz, nem hogy kockásodni. 3 módon lehet kockás a hasad. Alultápláltság, csoda genetika és diéta. Fölösleges minden nap hasadni, szinte semmi kalóriát nem égetsz el vele. Heti 2-3 alkalom bőven elég. Mellé intervallum edzés. Azért edzeni kéne mást is, nem csak hasat, mert olyan leszel, mint egy versenygiliszta.
3-as válaszolónak:
Sorry falusi vagyok és mi nálunk ezt mondját ha valaki meg izmosodik :D. De bocs a kifejezésért ha böki a csõröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!