A Myprotein-es fehérje tartalmaz L-Glutamint és Bcaa-t? Ha igen milyen arányban kb?
Kedves válaszoló, ezt írod....
Nekem csak azért tűnik gyanúsnak ez a myprotein mert ízetlen, miért nem ízesítik be ha már anglia első számú tápkieg cége ként emlegetik?
Ne legyünk már ennyire tájékozatlanok!!!!
Mennyiből állna rákattintani erre a linkre itt fenntebb, és már is látható, hogy az Impact Whey 5kg-os semleges, natúr ízű protein mellett még vagy 15 fajta íz közül is válogathatsz.
Hiába az írónikus lekicsinylő megjegyzés a tény akkor is tény marad. Vezető márka, gyártó és forgalmazó. De jó is lenne, ha idehaza egy-két magyar márka kb. hasonló választékkal állna CSAK a proteinek terén....
Ezt most komolyan írod?!?!?!?!
látom csak azt nem értem hogy az ízesítés ellenére minden összetevő teljesen változatlan maradt.....
Miért nem olvasunk, nem csak nézünk?!?!
Ha egy whey alapanyaghoz semmi mást nem teszünk hozzá, akkor vajon mi fog benne megváltozni?!?! Na mi?!?! Hát a protein koncentrátuma! Erre fel is hívják a figyelmet ezen az oldalon. Csokoládé íz esetén -8%, egyéb ízek esetén -3%.
És akkot itt kell elgondolkodni a dizájneres proteineknél, hogy vajon, hogyan lesznek olyan magas protein tartalmuak, ha az ízeken kívűl állagjavítók, ízfokozók, habosítógátlók, és ki tudja még miket nem tartalmaznak?!?!
Magyarországon én úgy látom azért terjed az alapanyag színtű protein, mert olcsóbb, és a fizetések, a bérek nem teszik lehetővé most más srácnak, hogy 15.000FT körüli árakon vegyen proteint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!