Pécs legszínvonalasabb, legjobb versenytánc egyesülete?
Figyelt kérdés
el szeretnék kezdeni versenytáncolni, ezért keresem pécs legjobb egyesületét. 15 évesen el lehet még kezdeni?2013. febr. 9. 16:41
1/8 anonim válasza:
Igen kezd el!Életed legjobb döntése lesz.Ha lány vagy szuper nő lesz belőled,ha fiú,akkor szuper csajok fognak körülvenni!:-)Én minden a versenytáncnak köszönhetek.az egyéniségemet,a kitartásomat,az önállóságomat,nőiességemet.A férjem is akkor szeretett belém mikor versenyezni látott.én 14 évesen kezdtem.Pécsen asszem a Ritmo táncegyesület van,ha jól tudom.Vágj bele!Nem fogod megbánni!
2/8 A kérdező kommentje:
:)) igen,erről az egyesületről én is hallottam,de megnéztem a weblapját és azt láttam h csak szombaton van edzés pécsen, máskor meg csak szekszárdon :/
2013. febr. 9. 22:43
3/8 anonim válasza:
Nézd ismerős vagyok arrafelé és a Ritmot semmi estre se válaszd. Aki csak a ritmonál volt, elhiszem, hogy nem látja a különbséget, de a színvonala baromi alacsony.
4/8 anonim válasza:
A Kapronczait ajánlanám! Nagyon- nagyon jó. Én is táncoltam, és a Ritmonál kezdtem, de mivel nem voltak túl eredményesek a versenyek, de azért erőltették, hogy menjünk, menjünk, egyre több kudarc ért és már szinte abba is akartam hagyni a táncot... Aztán átmentem a párommal együtt a Kapronczaiba és azóta is ott táncolok a partneremmel és a versenyeken is sokkal eredményesebbek vagyunk! Nagyon ajánlom. A társaság is nyitott, befogadó. A Ritmósok közé nem volt könnyű beilleszkedni, mert eléggé nagyképűen méregették a kezdőbbeket és lenéztek minket...
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
Miután átmentem a Kapronczai táncegyesületbe, fél év alatt többet fejlődtem, mint előtte 3 év alatt...
6/8 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm:)
2013. márc. 2. 16:57
7/8 anonim válasza:
én az iDance studiót ajánlom! Az edzők hatalmas tudással rendelkeznek, amit át is tudnak teljesen adni, teljesen új értelmet nyert a tánc száomra mióta oda járok. Jártam a ritmoba és a kapronczaiba is, de nekem ez lett a befutó.:) a csapat is nagyon befogadó és aranyos. szóval csak ajánlani tudom.
8/8 anonim válasza:
Ha még nem döntöttél esetleg..; egyértelműen Kapronczai!.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!