Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok ha megvan a bajodtok,...

Lányok ha megvan a bajodtok, attól még tesiztek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen.:) tamponcsere tesi előtt..:D azt tesi.. sztem még jo érzés is olyankor mozogni.
2009. szept. 5. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
igen. ha nagyon fáj a hasam, akkor csak súlyzózok, erősítek, vagy ha korlátozunk, akkor is csak erősítek.
2009. szept. 5. 10:35
 3/8 anonim válasza:
100%
Naná. Az én tesitanárom azt mondta, hogy max ha szülök, akkor ad felmentést az óráról. :/
2009. szept. 5. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne tesizni??? Nem olyan nagy cucc ez az egész. Igaz már nincs tesi órám, de amikor volt akkor tesiztem.Most futni járok, és akkor is ha meg van.Sőt!Ha fáj a hasam vagy a fejem és kimegyek futni utána sokkal jobb lesz. :)
2009. szept. 7. 11:18
 5/8 anonim válasza:
Nincs összefüggés a baj és a tesi között. A sportolónők sem hagyják abba az edzést. Igen kellemetlen a mozgás, de feltalálták a csodás OB TAMPONT, így már nyugodtan lehet tesizni, mert nem fáj, és nem is szivárog semmi...
2009. szept. 12. 14:55
 6/8 A kérdező kommentje:
de ha én nem használok tampont?úgy nagyon szra anélkül?én csak betétet használok
2009. szept. 12. 15:55
 7/8 anonim válasza:
30éve még nem volt tampon,és ugyanugy tornáztunk,A fiuk viszont tudták,kinek van meg a mensese,mert melegitőben voltak azok a lányok..:)a többi dresszben..:)))
2009. szept. 12. 20:37
 8/8 A kérdező kommentje:

ha meg van akkor úgy halottam lassabban fárad az ember, ez hülyeség?mert én még így sose tesiztem, de az egyik ismim szerint ő mindig lassabban fáradt el, pl futás stb... közbe

hazudott??vagy csak kitalálta?mindenkinél más?

2009. szept. 13. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!