P90x kardió része kombinálva Rubint Rékával?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ha a P90x kardió részét kombinálnám Rubint Rékával milyen eredményt lehetne elérni? Kb. 5-8 kg szeretnék fogyni, kicsit formálódni is, persze figyelve az étkezésre... Nagy hülyeség lenne kombinálni Tony ugribugriját Réka kínzásával? Ha valaki tudja segíteni, azt nagyon megköszönném:)))2013. febr. 6. 12:49
1/3 anonim válasza:
Hát... ezt nem tudom. De miért nem jó a "vegytiszta" P90X magában? Attól biztosan fogynál és formálódnál is (saját tapasztalat).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:)
Azért, mert nem szeretnék hatalmas izmokat. Jó, tudom, hogy nem valószínű, hogy lenne, de szerintem a P90X inkább izmokat épít:) (főleg, hogy annyira nagyon sok plusz nincs rajtam, csak nem tetszik ez most a fénykoromhoz képest:D) Régebben versenyszerűen sportoltam, de nem vagyok jártas a dologban annyira...már ami a p90x-et illeti.
Te mennyit fogytál?:) Az P90x-hez tartozó étrendet betartottad?
2013. febr. 8. 14:47
3/3 anonim válasza:
10 kg-ot fogytam, a hozzátartozó étrendet nem tartottam be (nem is tudtam volna: tartom magamat bizonyos megkötésekhez, saját elképzelésem alapján, és így nem követek mások által előírt étrendeket). Én a "lean" programot végeztem; én úgy értettem, hogy az a nagyobb izomfejlesztés inkább a klasszikus program eredménye. Jobb lett az izomzatom, de nem számolhatok be bodybulider megjelenésről. :) (Végül nem is az volt a célom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!