Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit sportoljak? Bövebben lent!

Mit sportoljak? Bövebben lent!

Figyelt kérdés
azvan h ugyvlt megyek kajakra csak közbe mégse mert 3igvagyok suliba és nemérek oda ez elkeseritett mert nagyon szeretem volna de nemfog beleférni suli miatt. sajnos. milyen sportokat ajánlotok?? ami nemiylen labdás h kézi kosár. hanem vmi jó és megközelithetö pesten!! segitsetek!! elöreis köszii
2009. szept. 4. 16:05
 1/3 anonim válasza:

Ha Valami olyasmit szeretnél ami minden izomcsoportodat megmozgatja, akkor járj úszni, esetleg atlétikázni...

Ha ez nem lehetséges akkor valami küzdősportot probálj ki, vagy ha ez sem akkor járj le konditerembe, vagy esetleg futni.

2009. szept. 6. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Bringázást javaslom. Nekem bevált, nekem sincs sok időm pedig. Igaz, nem vagyok pesti.
2009. szept. 6. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Box a legjobb mindent megmozgat
2009. szept. 7. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!