Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A vívás mennyire drága?

A vívás mennyire drága?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamit sportolni, és a vívás az, ami megtetszett. Még soha sem próbáltam, de szívesen tenném.(hobbi szinten). Arra lennék kíváncsi, hogy ha hetente egyszer eljárok edzésre csak hobbi szinten, tehát nem versenyekre, akkor az mennyire drága, milyen költségekkel jára. Illetve ez egy nagyon fárasztó sport?(ez utóbbit azért kérdezem, mert nagyon fárasztó sportokat nem űzhetek, pl nem futhatok a szívem miatt, de ugye nekem is kéne mozogni valamit)

Érteles válaszokat kérnék, köszönöm előre.

15/l

2013. febr. 4. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
A szempontjaid alapján a vívás a legjobb, nem túl drága, nem fárasztó, de azért mozogsz valamit. Próbáld ki!
2013. febr. 6. 16:45
 2/6 A kérdező kommentje:
annak örülök, hogy nem fárasztó :) de a felszerelések nem drágák? egybként köszönöm a választ :)
2013. febr. 7. 09:36
 3/6 anonim válasza:

Háát az attól függ hogy hova jársz, minden sportcentrumba máshogy van. Szerintem a vívás egy (sajnos) nagyon drága sport nekünk havonta 7000 Ft és a felszerelés marhadrága.

De ha olyan helyre jársz akkor héhol ott vannak ruhák de azt mindennap használják és nincsennek a legjobb állapotban. D esetleg használtan tudnál venni olcsóbban csak azt előtte jól meg kell nézni hogy milyen állapotban van. *most olvastam vissza a kérdést xd bocsi, na nekünk az van hogy hetente mehetünk -ször edzésre amikor akarsz és ahányszor tudsz, nemtudom heti egyes van-e. és nálllunk elég fárasztó, a bemelegítés elég kemény , de szerintem menny el kérdezgesd meg ott ahova járnál. Én már lassan egy éve járok de nem bántam meg szerintem nagyon jó és neked is sok sikert kívánok hozzá!:) ha esetleg van még valami kérdésed írhatsz privátba is :) sok sikert ;)

2013. febr. 12. 08:59
 4/6 anonim válasza:
* sorry csak az maradt le hogy mányszor xD hátköznap mindennap lehet menni (nállunk) nemtudom a többibe hogyvan
2013. febr. 12. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm aválaszt!!:)
2013. febr. 12. 16:33
 6/6 anonim válasza:
Heti öt, két órás vívóedzéseim vannak (versenyre is járok) az tény, hogy nem egy olcsó sport, de ezt is egyesület válogatja. Most igazolok át egy másik egyesületbe, ahol színvonalasabb az edzésterv (ez drágább is) de én úgy tudom tapasztalat alapján, hogy minden egyesületnek van raktáron nem egy, nem kettő szettje, tehát ha éppen nem tudsz annyi pénz rákölteni, hogy megvegyél mindent, akkor 99,9% hogy tudnak és fognak is támogatni. Viszont még annyit hozzáfűznék, hogy nem könnyű sport, de szívbetegként is űzheted hiszen vannak gyengébb és színvonalasabb egyesületed. (Nekem is van szívbeteg edzőtársam) Nem tudom, hogy hol laksz és hogy milyen egyesületek vannak a közeledben, de remélem, hogy a vívást fogod választani és élvezni fogod! :)
2013. ápr. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!