A vívás mennyire drága?
Szeretnék valamit sportolni, és a vívás az, ami megtetszett. Még soha sem próbáltam, de szívesen tenném.(hobbi szinten). Arra lennék kíváncsi, hogy ha hetente egyszer eljárok edzésre csak hobbi szinten, tehát nem versenyekre, akkor az mennyire drága, milyen költségekkel jára. Illetve ez egy nagyon fárasztó sport?(ez utóbbit azért kérdezem, mert nagyon fárasztó sportokat nem űzhetek, pl nem futhatok a szívem miatt, de ugye nekem is kéne mozogni valamit)
Érteles válaszokat kérnék, köszönöm előre.
15/l
Háát az attól függ hogy hova jársz, minden sportcentrumba máshogy van. Szerintem a vívás egy (sajnos) nagyon drága sport nekünk havonta 7000 Ft és a felszerelés marhadrága.
De ha olyan helyre jársz akkor héhol ott vannak ruhák de azt mindennap használják és nincsennek a legjobb állapotban. D esetleg használtan tudnál venni olcsóbban csak azt előtte jól meg kell nézni hogy milyen állapotban van. *most olvastam vissza a kérdést xd bocsi, na nekünk az van hogy hetente mehetünk -ször edzésre amikor akarsz és ahányszor tudsz, nemtudom heti egyes van-e. és nálllunk elég fárasztó, a bemelegítés elég kemény , de szerintem menny el kérdezgesd meg ott ahova járnál. Én már lassan egy éve járok de nem bántam meg szerintem nagyon jó és neked is sok sikert kívánok hozzá!:) ha esetleg van még valami kérdésed írhatsz privátba is :) sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!