Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok az 1 éves kúrákhoz...

Mit szóltok az 1 éves kúrákhoz? Tapasztalatok, vagy aki jártas ebben?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen kúrára gondoltál? Kreatin? Kox? Léböjt?:) Fejtsd ki jobban.
2013. febr. 4. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Kox , ezt olvastam még multkor.

1-8 hét 200 mg deca durabolin/hét

8-16 hétig 400 mg deca/hét+ 30 mg oxandrolone / nap

16 -24.hét primobolone 400 mg/hét +20 mg winstrol tabi/ nap

24-32 hét 400 mg deca/hét+100 mg tesztoszteron propi 3 naponta

32-40 hét 600 mg deca/hét +200 mg boldenone/ hét

40-48 hét 400 mg boldenone /hét +200 trenbolone enanthát/ hét

48-52400 mg primoblone/ hét

52. héttől 3000 IU hcg 3 naponta összesen 3 alkalommal utána még 2 alkalommal 1500 Iu hcg

52.héttől a hcg vel párhuzamosan 5-10 egység inzulin egy hónapig

reggel 5 egység étkezés előtt tíz perccel utána sok carbo és fehérje edzés előtt egy órával szintén 5 egység inzulin utána ugyanez a kaja

2013. febr. 4. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez szép kis katasztrófa lenne, legfőbbképp a hormonháztartásra, herékre. Én naturál vagyok, de azért azt tudom, hogy a deca, boldi, treni, stb bázisszteroidok mellé MINDIG kell tesztoszteron is, mert különben annyi a libidónak és fél hat lesz a cerkának. Tehát ez már itt bukott, hogy deca magában. És ha nincs 8-10 hét után hCG, akkor már nagyobb mértékű heresorvadás lesz:

hCG: a hipofízis méri a tesztoszteronszintedet, ha alacsony, egy un luteinizáló hormont (LH) bocsát ki, ami beindítja a herékben, mellékvesébe a teszto-termelést. A megemelkedett teszto szint miatt a hipofízis viszont leáll az LH termeléssel, ennek következtében a golyóid ekkor leállnak a tesztoszterontermeléssel.

Egy egészséges férfi esetében ez a körforgás naponta 6x megy végbe. ha viszont exogén tesztóval lövöd magad, a hipofízis folyamatosan magas tesztoszintet mér, és leáll az LH termeléssel. egy 2 hónapos kúra alatt 360 periódus kimarad, ebből azt szűri le a tested, hogy teljesen felesleges LH-t termelnie. "elsorvadnak" az lh- termelő sejtek (kb mint amikor összeesel, ha nem edzel 2 hónapot)

Ezért van az, hogy kúra végén a béka segge alatt lesz a saját teszto-szint, mert nincs LH ami beindítaná a termelődését.

És hogy jön ehhez a CGg? hát úgy, hogy a férfitestbe injekciózva nagyon hasonlóan viselkedik, mint az LH, kapcsolódik az LH receptorokhoz, és tesztoszteron termelést beindítja, amíg a test saját lh termelése visszaáll a kúra előtti szintre.

Én azt mondom, hogy ha nem versenyzik valaki, akkor feleslegesen kockáztatja az egészségét és ha versenyzik is ,akkor pedig ésszel, rövidebb kúráka kell nyomni, nem ilyen éves eszetlenül öszeállított verzióban. Deca tesztó nélkül?? :)

2013. febr. 4. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van. Ha a külsőleg veszel be rendszeresen tesztoszteront, akkor a heréid fokozatosan csökkent teljesítményt fognak produkálni, végül felmondják a szolgálatot, és soha többé nem indulnak újra. A tesztoszteron felelős a megfelelő izomképződésért. És készülj fel rá, hogyha ebben a fázisban állsz le, onnantól minden izomzatod szublimációval fény és hang jelenség nélkül eltűnik ebből az univerzumból. Bármit, de tesztoszteront ne.
2013. febr. 4. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
ezt én raktam fel mert egy ember danabol kúrát akart, és inkább ezt javasoltam neki meg volt egy modell aki deca kúrát akart nyomni és írtam nekik h inkább ilyen kúrát nyomjanak minőségi izom +erő jön melé a végén a megfelelő levezetéssel
2013. febr. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!