Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Scitec Adipokillről vélemények...

Scitec Adipokillről vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

170/62, 26 éves nó vagyok, szülés, formátlanság, blablabla... Edzeni nem igen van időm külön, így is elég pörgősek a napjaink, de azért látok esélyt a beiktatására a napirendembe. Étkezésre is nehéz odafigyelnem, azért valamennyire próbálok. Mik a tapasztalataitok a termékről? Milyen változás várható? Nem magas a vérnyomásom és próbáltam már korábban termogenikus zsírégetőt, negatív élményem nem volt a szedése során...

Tudom, hogy sport, táplálkozás, stb, ezért kérem, csak azok válaszoljanak, akik próbálták és van tapasztalatuk a termékkel kapcsolatban!

2013. jan. 4. 20:02
 1/1 anonim válasza:
Próbáltam, nagyon jó. Előtte brutal blade-t szedtem az is jó volt, de ez valahogy jobb. Viszont ha tudod, hogy mozgás és helyes táplálkozás akkor azt is tudnod kell, hogy ezek nélkül aligha van valami hatása.
2013. jan. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!