Szerintetek aki kondizik, az verekedésben is jobb?
Sziasztok. Barátommal ezen vesztünk össze. Én azt mondtam, hogy aki kondizik, az jobb a bunyóban, mint egy átlag aki csak tv-zik. Ő erre azt mondta, hogy aki kondizik, az izmosodik, de nem lesz jobb bunyós.
Én ezzel nem értek eggyet. Mert ha valaki izmos, kondizik, annak nem olyan nehéz a másiknak elkapni a kezét és lefogni, mert lehet hogy tekchnikában rosszabb, de izomfölénnyel rendelkezik.Mert hiába jó valakinek a technikája, de ha gyenge, akkor egy kézcsavarásnál is rátudnak neki tartani, ha a másik erősebb.
Nektek erről mi a véleményetek???
egyértelmű,hogy a haverod válasza a valós.
pl
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
"Én azt mondtam, hogy aki kondizik, az jobb a bunyóban, mint egy átlag aki csak tv-zik."
Ebben szerintem igazad van. Ha két amatőr összeverekedik, akik közül az egyik erős mint a bivaly, a másiknak meg csak a TV távirányító kapcsolgató izmai fejlettek, akkor természetesen az erősebbnek több esélye van.
Értem. És akkor, ha valaki kondizik pl 1-2 évig, annak van látszata. És aztán elkezd boxolni? :)
Természetesen ha valaki kondizik meg boxol, annak nagyobb esélye van egy bunyóban.
Igaza van a barátodnak , mert nekem van egy haverom ránézésre egy kissé vékony embert látsz..
Életében nem volt gyúrni..
Aztán egyszer csak kiderült hogy valamilyen országos bajnok boxba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!