Hogyan érhetem el, hogy erősebb hasizmom és lapsabb hasam legyen? 17/L
9 évig folyamatosan sportoltam,viszont már 2 éve nem nagyon csinálok semmit.Most elkezdtem konditerembe járni,amíg nem találok újra v.mi olyan sportot amit szeretek.Már nagyon hiányzott a rendszeres mozgás.
Ezt a 2 év kihagyást meg is érzem magamon,már nem olyan lapos a hasam,mint volt és a fenekem sem a régi.Nem a fogyás a célom (magasság: 168cm súly:50kg),hanem a has/fenékizmom erősítése.Erősebb hasizomtól laposabb lesz a hasam is nem?
De sajnos nagyon gyenge hasizmom van.Már tényleg szégyellem magam, mert 30 felülés után kidőlök:S 50-et sem tudok rendesen megcsinálni.:/ A felülésen kívül milyen gyakorlatok vannak még hasizomra? Milyen sorrendben végezzem őket és mennyit csináljak egyszerre? És fenékformálásra milyen gyakorlatok vannak?
1.Erősebb hasizomtól laposabb lesz a hasam is nem?
nem feltétlen.
laposabb az alacsonyabb testzsírtól lesz.
pókhassal is lehet valakinek bitang erős hasa a zsír alatt.
2.lábemelés.
a fegyencben benne vannak a lépései,nehézségi fokozatai.
és a haskerék.
a sorrend-lábemelés,felülés,haskerék.
3.guggolás.
5 sorozat félpiramisban,vagyis minden sorozatban növeled a súlyt.
ilyen ismétléssel-15,12,10,8,6.
és kalória pluszos étrend,hogy legyen amiből fejlődsz.
ha nem tudsz saját testsúllyal 3x50 teljesen szabályos mély guggolást megcsinálni-popó érinti a vádlit alsó ponton-addig ne végezd súlyzóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!