Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges, hogy egy...

Hogyan lehetséges, hogy egy 50 kilós boxoló, megver egy társaságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A lényeg annyi, hogy voltunk tegnap bulizni. Kint, összetűzésbe keveredett, egy vékony, kívülről nem edzettnek tűnt ember, és egy társaság.

A srác 55 kiló. Kb 170cm magas. A lényeg, hogy belekötött egy 4 főből álló társaság.

A gyerek, úgy szétverte mind a négyet, hogy moccanni sem bírtak.

Későbbiekben kiderült, hogy 9 éve boxol. Most 20 éves.

Hogy lehetséges, hogy 55 kilóval, így szétgyepált mindenkit?? Olyan gyorsan ütött, hogy szinte moccanni nem bírtak.

Kivülálló szemmel, úgy tünt, hogy sok gyengét üt, de nagyon gyorsan. Szóval nem eggyet ütött, hanem 15-20 at gyomorba, pár szempillantás alatt.

Nektek erről mi a véleményetek?

2013. febr. 2. 15:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kocsmai bunyó leninkább csak verekedés, sok birkózási elemmmel tarkítva. Ha nem áll le a fickó dulakotni, simán péppé veri az ellenfeleit. Én vaalmikor cselgáncsoztam. (Abban az időben még az volt az egyetlen önvéelmi spor itthon) 90 kilós, csupa izom pasi voltam, mégis egy 40likós öreg úgy kiosztott a kocsmában, hogy attól koldultam. Egyszerűen nem jött be az utcámba, nem tudtam megfogni. Ütött, aztán elhátrált. Ennyi
2013. febr. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!