Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Létrehozható a tökéletes ember?

Létrehozható a tökéletes ember?

Figyelt kérdés

Na elsősorban ez csak egy elméleti kérdés.

Tehát adott egy testépítő (naturál) és egy fitnessz versenyző (szintén naturál). Nos ha ugye ők összejönnek és lesz egy gyerekük---> mondjuk Béla.

Ha Béla szintén testépítő lesz és marad naturál és talál magának egy fitnessz hölgyet aki szintén naturál és nekik is lesz gyerekük.....

Tehát értitek mire gondolok ? :D Ha mondjuk ez menne 3-4 generáción keresztül akkor lehetne valami olyan csoda genetikája a leszármazottaknak?

Vagy totál baromság? :D

2013. febr. 1. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlen hülyeség, az állatvilágban is a nőstény dominancia, megjelenés szerint választ párt hogy az utódaik egészségesek legyenek, ösztönösen bennük van, így a "tökéletes embernek" a genetikája izomzata fejlettebb lesz gondolom én :D
2013. febr. 1. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Ja, így előbb-utóbb jó genetikájú emberke lesz.:)
2013. febr. 1. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy a szerzett tulajdonságok öröklődnek-e, a válasz nem. Lamarckizmusnak hívják az elméletet, és megcáfolták.

De ha arra, hogy lényegében géntenyésztést folytassunk, akkor lehet benne valami, de akkor csak maguk a gének számítanak, igazából nem kell testépítőnek lenni, ha meg tudja nézni máshogy is, hogy milyenek a génjei ilyen téren. De szerintem elég random a génkiosztás, simán lehet béna az utód, ha nincs szerencséje.

2013. febr. 1. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:
és mondjuk annyira lehetne egy idő után jó a genetikája hogy felvehetné a versenyt a profikkal naturálként?
2013. febr. 1. 18:09
 5/8 A kérdező kommentje:
ja, szóval nem is biztos hogy menne...
2013. febr. 1. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erről egy genetikust kérdezz, én nem vagyok az :D
2013. febr. 1. 18:21
 7/8 poiu ***** válasza:
100%

Én genetikus (is :-) vagyok. Ahogy írták, szerzett tulajdonság nem öröklődik. Ha egereket kellene szelektálnom izomgyarapodásra, akkor azokat szaporítanám tovább, akik egy egyszerű, rövid tréning után a legtöbb izmot fejlesztették (mert nem az számít, hogy mennyire izmosak, hanem hogy mennyit képesek fejlődni). De ilyen vizsgálatot el sem kezdenék, mert egyszerűbb ilyen egereket mérnöki úton létrehozni.

[link]

2013. febr. 1. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Létrehozták.:)

Személyem a bizonyíték..

2013. febr. 1. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!