16 éves vagyok (nemsokára 17) 185centi 77kg Vettem 4doboz francia metát. Kell valamit mellé szedni?
még mindig nem írtad le melyik gyártó az , milyen kiszerelésű?? és képet sem tettél fel.
pár dolgot láttam már de erre kiváncsi lennék? várom a válaszokat!
jóféle...itthon jó a lapharma, de sajnos ennek is van utánnyomott verziója, a magyar szolvák határ közelében nyomják a kamut, és sokszor csak ilyen van itthon.ha eredeti akkor jó jártál vele, észrefogod venni egyből ha egy hét és semmit sem érzel akkor dobd ki az egészet nem éri meg h ki tudja mit beveszel!!!
én még anno nyomtam eredetit de akkor csak 5mg os volt bulgár bionabol, nem sokan ismerik a legdrágább volt itthon, és ezért nem is érte meg utánnyomni, mivel 3-5 óra a felszívódási ideje, megjelenik utána a vérben és elkezdi adolgát végezni.
másnap már éreztem, 1 hét után már megbolondultam tőle annyit edzettem, és még kivántam utána is
bárki bármit is mond én közben ittam máj regeneráló és vese méregtelenítő teát.
A bionabolból 200 szem ment be, szinte gyerekmennyiség manapság amiket hallottam és ez csak 5 mg!!!os volt, de az 5 mg az benne volt.kúra után rögtön mentem vérvételre, az eremények után azt mondta az orvos h ön tök egészséges!
a végén kell helyreállítót nyomni,a hcg a legjobb de clomid, nolvadex, proviron is megteszi.
és nekem kúra után kb fél évig megmaradt minden erő és tömeg ...utána ment le egy pici évente van egy kúra a szervezet kipiheni bőven, ha van ismerős doki akkor lehet is vérvételre menni, enélkül ne!!!!!!a legjobb előtte és utána h lásd milyen értékeltolódások voltak !!így tudsz kalibrálni köv alkalomra!de ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!