Melyik edzes lenne jobb? Karate vagy thai box?
Elkezdtem shotokan karatezni,de nem tunnek olyan jonak az edzesek.(kb fel eve jarok),van itt thai box edzes is.Az lenne a kerdesem,hogy jobb lenne a thai box?
Szeretem a harcmuveszeteket/kuzdosportokat,de nem artana,ha onvedelemre is fel tudnam hasznalni azt,amit tanulok.
Elegge tudok judo-zni,illetve par krav maga technikat.
Allo harcnak megfelelne akkor a thai box ezek melle?
Van meg sima box is.
Megnezem az edzeseket,hogy hogyan zajlanak.
Ti melyiket ajanlanatok ?
15/f
Elore is koszi.
"Elegge tudok judo-zni"
ez mit jelent? amúgy sem a versenykarate sem a tájbox nem jó az utcára. Ellenben ha valóban konyítasz a judóhoz akkor az már ad egy jó alapot.
Azt amelyiket komolyabban oktatják,és te is komolyabban tudod venni.
Nincs jobb/rosszabb hm,kp csakis az embr a fontos.
Koszi a valaszokat.Hat lassan barna oves vagyok,de sokat edzek itthon is es apummal is ( o is judozott/judozik).
Tudom,hogy meg sok mindent kell tanulonom,de ugy erzem,hogy nagy elony lenne ez az utcan.
A thai box valamivel jobbnak tunik.Megneztem az edzest es nagyon sokat erositenek es komolyan veszik az edzest.Ellentetben a karateval.
Jo lesz a thai box a judo melle?
Ertem.Mindenkeppen ezt valasztom,azert mert:
1-van foldharc
2-ez ilyen kick/thai box edzes,tehat keverve van es nem annyira kotott,nem versenyre keszitenek fel,hanem mindent megtanitanak,ami benne van ezekben a sportokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!