Csajok! Ti mit vesztek fel tesi órára?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2009. szept. 2. 16:26
1/11 anonim válasza:
Maci naci, laza póló...a tesi óra nem egy olyan hely, ahová nagyon ki kéne öltözni
18/L
2/11 anonim válasza:
én is, vagy egy térdiggatyát, vagy van egy tökjó indiaim, az remek tesigatyás.. bő póló szintén. legtöbbször sportcipőt, bár az ma épp nem volt rajtam.
3/11 anonim válasza:
Csak a pólót szoktam átvenni egyszerű fehérre. A többi marad az egyszerű utcai nadrág ami épp rajtam van, meg bakancs... általában.
4/11 anonim válasza:
sötétlila melegítőnacim van, egyszerű sportcipő, egyszerű fehér pamutpóló.
5/11 anonim válasza:
Én feszülős felsőt,mert ha olyan gyak van,akkor felugrik a nyakamba,azt meg nem valami kellemes:)
Vettem egy térnacit is,ami ilyen fittness naci szerűség és tornacsuka:)
6/11 anonim válasza:
én torna fölsőt ami feszülős.rövid mezgatya teremcipő.ha meg kint vagyunk aztá hüvi van melegítő.
7/11 anonim válasza:
rövidnadrág, mez vagy feszülős póló mert a bőt nem szeretem, felcsúszik. :S
és egy edzőcipő.
ja meg összefogom a hajam egy copfba.
16L
8/11 anonim válasza:
rövid, sportos, kék nadrág, rövidujjú fehér póló, kék kézis cipő.
hajam összefogva + hajpánt.
16/L
9/11 anonim válasza:
Én csak a hajgumit szoktam átvenni, mert nagyon izzad a fejem. Fehérre, mert az a tesióra szine. Egyébként miniszoknyában meg tűsarkúban tesizek.
10/11 anonim válasza:
Sárga [régen szürke] melegítőnadrág és sem bő, de nem is feszülős fehér póló, no meg egy pár tornacipő/edzőcipő.
Mikor hogy. Tavasztájt, melegben ujjatlan póló.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!