Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elérhető-e a kívánt "sziluett"...

Elérhető-e a kívánt "sziluett" nőies alkat esetén is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok, nőies alkat: Széles csípő, keskeny derék, kerek fenék.

Szeretnék a fenekemből és a combomból lefaragni (nem kell drasztikus dolgokra gondolni), pár centit, hogy arányosabb legyen a testem. :-) Jelenleg így állnak a méreteim cm-ben: csípő 83, fenék: 93, derék: 68

Futni sajnos nem szeretek és nem is bírom túl sokáig, konditerem szintén kizárva. Van itthon egy mini stepperem, naponta 20 percet szoktam tornázni, általában Rékára.

Szerintetek elég ez ahhoz, hogy lassan, fokozatosan formálódjak és ne izmot építsek? Nem szeretném ha vastagodnék. Milyen időközönként és mennyi ideig kéne "edzenem", hogy eredményt érjek el? A széles csípőm ellenére lehetséges lefaragni a fenekemből? Mit ajánlotok? :-)

(Csak olyanok írjanak, akik hasznos tanácsot tudnak adni, elsősorban MAGAMNAK szeretnék megfelelni. Köszönöm!)

2013. jan. 29. 16:37
 1/4 Dogmatix91 ***** válasza:
A formálódás izomgyarapodással jár. Fogyni és kerekedni nem igazán tudsz egyszerre (maximum testkompozíció váltás esetén, ami több éves munka). Attól, hogy széles a csípőd még lehet szép feneked. Konditerem miért van kizárva?
2013. jan. 29. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
A formát az izom adja, tehát ha formálódni akarsz, akkor az izmaid formálódnak, kerekednek. Rékától nem fogsz felszedni nagy tömeget, kizárt, főleg, ha nem tömegnövelő étrendezel. A fenekedből meg csípőből fogyni nem fogsz Rékával, ahhoz szálkásító diéta és aerob edzés kéne, viszont akkor mindenhonnan fogyni fogsz.
2013. jan. 29. 17:01
 3/4 A kérdező kommentje:

A konditerem elsősorban a pénz miatt, másodsorban pedig azért mert elég félénk típus vagyok. :-)

Ergo az itthon végzett gyakorlatok, guggolások, aerobik-ra hajazó mozdulatsorok feleslegesek ha mellette nem diétázom?

2013. jan. 29. 18:22
 4/4 Dogmatix91 ***** válasza:
A félénkséget könnyen le lehet küzdeni. A fogyás/hízás kb 70%-ban a kajától függ, és csak 30% a mozgás. Étrendet kéne tartani, de el kell döntened, hogy hízni/izmosodni szeretnél, vagy fogyni, mert más étrend kell hozzá. Mindenhol lehet találni olcsóbb termeket (Pesten biztos nehezebb), én pl havi 4500ért járok.
2013. jan. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!