Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől gyengültem le? HELP

Mitől gyengültem le? HELP

Figyelt kérdés

15 éves 60kg körüli (+/-2) 168 cm magas fiú vagyok, és nyáron még bírtam 'jól' a dolgokat, most meg 20 fekvőt se nyomok ki, és már meg akarok halni. Nyáron is kb ennyi volt a súlyom. Miért van ez? Hogyan hozhatnám formába magam?

Lábra is gyengültem, pedig egész nyáron montiztam, és annak volt is látszata..

2013. jan. 28. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért gyengültél, mert nem edzettél.
2013. jan. 28. 22:24
 2/5 anonim válasza:
15 éves vagy és 60 kg? jó vékony gyenge csontod lehet de ez genetika nem a te hibád , kezdj enni többet és ajánlom a kezdő fegyencedzést
2013. jan. 28. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy vegyél pár súlyzót otthonra
2013. jan. 28. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát eleve az hogy 168 centi vagyok (vagy az alatt), már kikészít...A súlyommal nincs sok bajom (bár mondjuk önvédelemből egy papírrepülő aerodinamikájával vetekszem (Y) )..

Alacsony is vagyok, könnyű is, le is gyengültem, mi ez itt?

Mentális okai lehetnek? Mert akkor van 1 tippem...

És hogyan tudnám formába hozni magam? Segítsetek kérlek, mert már akaraterőm sincs az egészhez..15 fekvő fölött fújtatni...nevetséges..

2013. jan. 28. 22:44
 5/5 anonim válasza:
kezd el a fegyencedzést attol majd jol megerősödsz :D
2014. ápr. 7. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!