Ha futok kisebb lesz a mellem?
Sziasztok, ha elkezdek sportolni, futni meg mindent akkor lehetséges, hogy kisebbek lesznek a melleim?
17/lány
Vicces kedvében volt, el ne hidd neki.
Nem hiszem hogy annyira kisebbek lennének, hogy meglátszana. Épp csak nagyon minimális mértékben, szerintem észre se fogod venni.
nekem teljesen eltünt,mondjuk keményen kondiztam,cardioztam és aerobicoztam heti 5ször.2éven keresztül.meg is látszott. kockahasam volt,szép kerek popsi,darázsderék és no mell!! namost 1éve abbahygtam,fölszedtem 4kilot,van combom,hasam,husi karom és magamhoz képest szép nagy cicim :D hát mit ne mondjak jobb igy!amugy a mell az zsír és tejmirigy,a zsírt ledolgozza aszervezet.én még nem láttam konditerembe olyan csajt aki keményen edzett,ugye a futás is beletartozik, és bomba alakja volt és norm melle volt.(jó 1-2kivételnek volt) csak szilikon. de nekem azok is tetsznek :)
21/l
a rendészetihez meg amúgy sem kell félmaradtont futni :)
2000 métert kell lefutni aránylag jó időre, ami a női szintben nem sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!