Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha futok kisebb lesz a mellem?

Ha futok kisebb lesz a mellem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ha elkezdek sportolni, futni meg mindent akkor lehetséges, hogy kisebbek lesznek a melleim?

17/lány

2009. szept. 1. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Igen, 2év múlva már egyenesen befelé esik az egész mellkasod.
2009. szept. 1. 20:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Én rendőr szeretnék lenni és ahhoz kell a sport, ezek szerint akk nem lesz mellem :(:( hát akk ez van... :S
2009. szept. 1. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Vicces kedvében volt, el ne hidd neki.

Nem hiszem hogy annyira kisebbek lennének, hogy meglátszana. Épp csak nagyon minimális mértékben, szerintem észre se fogod venni.

2009. szept. 1. 20:58
 4/9 anonim válasza:
100%

nekem teljesen eltünt,mondjuk keményen kondiztam,cardioztam és aerobicoztam heti 5ször.2éven keresztül.meg is látszott. kockahasam volt,szép kerek popsi,darázsderék és no mell!! namost 1éve abbahygtam,fölszedtem 4kilot,van combom,hasam,husi karom és magamhoz képest szép nagy cicim :D hát mit ne mondjak jobb igy!amugy a mell az zsír és tejmirigy,a zsírt ledolgozza aszervezet.én még nem láttam konditerembe olyan csajt aki keményen edzett,ugye a futás is beletartozik, és bomba alakja volt és norm melle volt.(jó 1-2kivételnek volt) csak szilikon. de nekem azok is tetsznek :)

21/l

2009. szept. 1. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
az utolsó kb jól mondta, a mell az nagyrészt zsír. a futás, ha elég edezett vagy és nem emelkedik meg közben kb 130 fölé a pulzusod akkor aerob edzés, vagyis zsírégető. Tehát így már kisakkozhatod a dolgot. De ha kardióként végezd a futást rövidebb ideig és nagy intenzitással akkor nem fogsz zsír veszíteni.
2009. szept. 1. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
nem is tudtam hogy elpárologhat a csajok melle :D olyat már hallotam hogy "megnyulik", és ez ellen van a sport melltartó .
2009. szept. 2. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha a mozgástól kisebb lenne, az enyém már biztosan elmúlt volna. Elég sajtkukac természetű vagyok.:)
2009. szept. 2. 22:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! :D
2009. szept. 3. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:

a rendészetihez meg amúgy sem kell félmaradtont futni :)

2000 métert kell lefutni aránylag jó időre, ami a női szintben nem sok :)

2009. szept. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!