Insanity edzést végezhetek nagyobb (30 kg) súlyfelesleggel is, ha bírom? Az ízületek miatt kérdezem, mert az, hogy szusszal bírom, gondolom még nem minden.
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok amúgy, 20 éves és lány2013. jan. 26. 17:28
1/4 anonim válasza:
Csináld nyugodtan ez jó kis fogyasztó edzésnek tűnik.Jó alaposan melegíts be edzéseid elején azért.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is ,ehet, ha meg nem bírod, akkor kicsit lazábbra veszed egy pár percre. Ízületnél is érzed majd, hogy mennyire nyírja.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!
remélem nem fogja bántani az ízületeket, mert amúgy nagyon-nagyon tetszik
nem akarok zumbáznniii
2013. jan. 26. 17:55
4/4 anonim válasza:
Szia!
Látom több mint egy éves a kérdés, viszont én most gondolkodom ugyan ezen. Azt szeretném megkérdezni, hogy mi volt a tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!