Legfeljebb mekkora magasságból való kiugrást lehet tompítani kigurulással, vagy a bukfenccel?
Figyelt kérdés
Kiugranék valahonnan és tegyük fel a technika 100%-ban tökéletes, akkor milyen magasról ugorhatok, ha A esetben teljesen épen földet érek, B esetben eltöröm valamimet, C esetben éppen hogy túl élem.
Tehát a felsorolt esetekben milyen magasságok kerülhetnek szóba?
2013. jan. 24. 18:21
2/5 anonim válasza:
Úgy tudom 5-6 méterről még le lehet ugrani úgy hogy nem lesz bajod. De ehhez tényleg jól kell csinálni. Szóval óvatosan:D
3/5 JayC válasza:
hát nem tudom, elég sok az a 6méter, az majdnem 2emelet magasság...
4/5 anonim válasza:
Az 5-6 méter az katonai technika :D
Szóval nem úgy értettem hogy átlag ember hanem olyan aki tudja hogy kell leérkezni:)
5/5 anonim válasza:
Sorkatonasagnal mi szinten 6 m ugraltunk-de nem volt kotelezo,szoval aki nem mert az lejjeb jott es onnan ugrott. ugy kb 50% leugrott es nem lett baja,ha valaki gyakorol es 100% a tehnika szerintem lehet hogy meg 8m is belefer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!