Hogy lehet az ideget kiölni a sípcsontbol?
Kemény dolgokat kell rugdosnod mindennap, minél többet.
Láttad a Kick Boxer-t: http://www.youtube.com/watch?v=3Ffs_5DMJLw
Na jó ez azért egy kicsit túlzás:)
nem kiölöd,hanem a fájdalom küszöbödet emelheted a sípcsont edzésével.
aztán 10 év múlva meg majd fogod a fejed,hagy-anyád!mekkora kretén voltam fiatalon,hogy szétbasztam magam,ahelyett,hogy felvettem volna egy sípcsontvédőt edzésen.
Ha belémkötnek hajnal 2-kor ittasan kocsmábol hazajövett
nemhiszem hogy nálam lesz a sípcsontvédő.
Kőszönöm a válaszokat!!!
Értelmetlen a kérdés.
A sípcsontod feledzésével az utcán az esélyeid növekednek: 0 <- pont ennyivel. Ahogy az mma gyakorló ismerős sem utcára edz, hanem sportra.
Ha sokszor verekszel, akkor előbb-utóbb valaki komolyan fogja gondolni a verekedést, és kiveri a fogaid, kitolja 1-2 szemed. Az tanulságos lesz.
Praktikusan gyakorolhatnád azt, hogy ezeket a kellemetlen dolgokat megelőzd, ebben a sípcsontod edzettsége semmit sem számít. Az akkor számít, ha rúgni is megtanulsz. Na most erre olyan sok esély nincs.. bár középszerűen meg lehet tanulni néhány év küzdősport edzéssel. De eztán is célszerűbb az idegeidbe azt bevésni, hogy ne rúgj kemény dolgot a csontoddal (ahelyett, hogy kiidegeled).
Ez azért lenne okos dolog, mert az emberi test, a csontok olyanok, hogy adott esetben NAGYON erősek.
Más esetben meg pont nem
http://www.youtube.com/watch?v=5v6wrDD8hQM
Ha izomra rúgsz, nem fáj a lábad ha csontba rúgsz.. csontba eleve ne akarj belerúgni, az sosem kifizetődő, tehát mit ér a feledzett sípcsont? Utolsó utáni fontosságú.
akkor sincs arányban a terv.
tegyük fel vagy 20 éves,kiidegeled a területet,bunyózgatsz havonta 1x az utcán,aztán 30 éves korodtól meg szopsz 75 éves korodig ízületi fájdalmakkal.
rossz befektetés.
ha sz@rúl rúgsz és lesz egy ping-pong labda dudor a sípcsontodon,az lelohad pár nap alatt és bunyó közben úgy sem érzed,csak másnap,ezért még inkább felesleges az idegelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!