Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet az ideget kiölni a...

Hogy lehet az ideget kiölni a sípcsontbol?

Figyelt kérdés
MMA-s haverom mondta hogy ki lehet ölni valahogy hogy ne fájon amikor azzal rugsz.És engem is érdekelne mert engem is érdekel az utcai bunyó és sokszor is verekszek

2013. jan. 22. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
sok edzés.
2013. jan. 22. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem valami üvegpoharat mondott.Csak már nem emlékszem mit csináljak vele
2013. jan. 22. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
A sípcsont felülete szemből nézve barázdás sok kis domb van rajta (ha végighúzod a kezedet rajta érzed) ezeket kell "kisimítani" úgy hogy egy üvegpoharat vagy sörösüveget sokszor végighúzol rajta. Nem egy nap alatt 1000x hanem sok-sok nap nagyon sokszor. A bibi az hogy ki3aszottul fájdalmas.
2013. jan. 22. 21:30
 4/9 Joshy Ca$h ***** válasza:

Kemény dolgokat kell rugdosnod mindennap, minél többet.

Láttad a Kick Boxer-t: http://www.youtube.com/watch?v=3Ffs_5DMJLw

Na jó ez azért egy kicsit túlzás:)

2013. jan. 22. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam mondani, mint az utolsó. Pár hete ment éjszaka a tévében ez a film, és majdnem sírtam, mikor néztem :D
2013. jan. 22. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:

nem kiölöd,hanem a fájdalom küszöbödet emelheted a sípcsont edzésével.

aztán 10 év múlva meg majd fogod a fejed,hagy-anyád!mekkora kretén voltam fiatalon,hogy szétbasztam magam,ahelyett,hogy felvettem volna egy sípcsontvédőt edzésen.

2013. jan. 22. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha belémkötnek hajnal 2-kor ittasan kocsmábol hazajövett

nemhiszem hogy nálam lesz a sípcsontvédő.

Kőszönöm a válaszokat!!!

2013. jan. 22. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Értelmetlen a kérdés.

A sípcsontod feledzésével az utcán az esélyeid növekednek: 0 <- pont ennyivel. Ahogy az mma gyakorló ismerős sem utcára edz, hanem sportra.

Ha sokszor verekszel, akkor előbb-utóbb valaki komolyan fogja gondolni a verekedést, és kiveri a fogaid, kitolja 1-2 szemed. Az tanulságos lesz.

Praktikusan gyakorolhatnád azt, hogy ezeket a kellemetlen dolgokat megelőzd, ebben a sípcsontod edzettsége semmit sem számít. Az akkor számít, ha rúgni is megtanulsz. Na most erre olyan sok esély nincs.. bár középszerűen meg lehet tanulni néhány év küzdősport edzéssel. De eztán is célszerűbb az idegeidbe azt bevésni, hogy ne rúgj kemény dolgot a csontoddal (ahelyett, hogy kiidegeled).

Ez azért lenne okos dolog, mert az emberi test, a csontok olyanok, hogy adott esetben NAGYON erősek.

Más esetben meg pont nem

http://www.youtube.com/watch?v=5v6wrDD8hQM

Ha izomra rúgsz, nem fáj a lábad ha csontba rúgsz.. csontba eleve ne akarj belerúgni, az sosem kifizetődő, tehát mit ér a feledzett sípcsont? Utolsó utáni fontosságú.

2013. jan. 22. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:

akkor sincs arányban a terv.

tegyük fel vagy 20 éves,kiidegeled a területet,bunyózgatsz havonta 1x az utcán,aztán 30 éves korodtól meg szopsz 75 éves korodig ízületi fájdalmakkal.

rossz befektetés.

ha sz@rúl rúgsz és lesz egy ping-pong labda dudor a sípcsontodon,az lelohad pár nap alatt és bunyó közben úgy sem érzed,csak másnap,ezért még inkább felesleges az idegelés.

2013. jan. 23. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!