Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nektek is faj mindig valamitek...

Nektek is faj mindig valamitek az edzes utan/kozben?

Figyelt kérdés
Nekem mindig faj valamim sosincs olyan hogy minden redben lenne. Valamikor a csuklom , labam, hatam, vallam. A gyakorlatokat helyesen vegzem ugyhogy nemtudom. Nektek hasonlo??
2013. jan. 22. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Fájdalom eddig még nem volt, legfeljebb kellemes feszülés/égés. Eleinte volt a franciarudas bicepsznél, hogy az alkarom fájt végig, de már az is oké.
2013. jan. 22. 19:22
 2/4 Dogmatix91 ***** válasza:
Nekem a derekam érzékeny meg a térdem, de edzés közben amikor már bemelegedek akkor szinte sose fáj semmim. Tegnap elaludtam a vállam, de az csak azért fájt. Használj valamilyen normális csuklóbandázst ha sokszor fáj a csuklód. Vagy nem melegítesz be rendesen, vagy mégse helyesen végzed a gyakorlatot, esetleg nem megfelelő súllyal.
2013. jan. 22. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a derekamra kell vigyázni, régebben volt vállfájás is, és a térdem sem százas, de nagy fájdalmak nincsenek.
2013. jan. 22. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

nem.

mostanában nem jellemző.

elsősorban azért edzek,hogy fájdalommentes legyen az életem.

régebben volt egy gerincsérülésem,uh tudom,hogy mi az a fájdalom.

kb 2 éve a jobb csuklóm sz@rozott,de addig kutattam,míg arra is megoldást találtam,uh már azzal sincs gond.

2013. jan. 22. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!