Miert duzzadnak ki a venaim sulyozas kozben? Nem erzem h eroltetnem magamat erosen
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 18:20
2/7 anonim válasza:
Az normális dolog nyugi:), nekem is nagyon duzzadnak.
3/7 dirtboy válasza:
az izmoknak több oxigénre van szüksége és tápanyagra,a pulzusod is megnövekszik és a vérnyomásod is.
természetes dolog nyugi,ettől durran be az izom.
4/7 anonim válasza:
"A legnagyszerubb dolog es a legkellemesebb dolog amit edzes kozben aterezhetsz a pumpalas.Mondjuk a bicepszedet edzed es az izom megtellik verrel ezt hivjuk pumpalasnak.Feszito erzeset figyelhetsz meg az izmokban a borod mintha barmelyik percben szet akarna repedni mintha valaki levegovel fuja fel az izmaidat ugy nonek meg. Ez kulonleges fantasztikus erzes.Olyan elmenyt nyujt nekem mint az orgazmus mint amikor novel vagyok es mindjart elelvezek"
:)
5/7 anonim válasza:
Te megtanultad az acélizom szövegét? :)
6/7 anonim válasza:
Sokszor lattam ez a szoveg nagyon tetszett szoval ezt pont tudom :)
7/7 A kérdező kommentje:
koszi a gyors valaszokat :D
2012. jún. 21. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!