Szerintetek kézi fűrésszel felvágni a fákat jó kiegészítő tréning?
attól függ mire kéne jónak lenni,mi a célod.
én testépítést csináltam hobbi szinten de mikor favágó voltam egy ideig akkor csak gyengébb és laposabb lettem.
nálam abból állt a favágás hogy 35-50cm átmérőjű és 2-3méter hosszú keményfa rönköket kellet feltekézni láncfűrésszel aztán ezeket a rönk halomból kihordani,hasító fejszével felhasogatni aztán kalodába pakolni.
tehát nem volt egy laza meló,nekem nem vált be.
az ilyenféle munkák korán sem olyan jók mint amilyennek be állítják őket egyesek.
ha ez így lenne akkor minden kőműves,favágó,útépítő,bányász stb izmos,kockás hasú ember lenne,ehelyett hátfájós,ízületi gondokkal küszködő,levert embereket látni sokszor sorpocakkal nem kockás hassal.
A külső különösebben nem izgat, mindig is az erőpróbák érdekeltek a jobban.
Azt azért jegyezzük meg,hogy egy-két (nem alkoholista!) kőműves rábaszna néhány "testépítőre" egy embereset oszt kifút a nagy konditerem.
hülyeséget beszélsz,előítéletes vagy ez teljesen látszik.
a testépítők nem verekedni szoktak nem tudom feltűnt e neked,ők nagy súlyok mozgatásával stimulálják az izmaikat amivel az a céljuk hogy nagyok legyenek és minél arányosabbak.
versenyen pedig az elért izomzatukat mutatják be ahol a bírók értékelik őket aztán a világ versenyeken kaják érte a több 10millás jutalmakat.
sem edzésen sem versenyen nem szoktak verekedni egymással sem és más teremben edzőkkel sem.
tehát teljesen értelmet gondolat az hogy egy testépítőt esetleg meg tudna verni egy kőműves.
ha elmegyünk egy ilyen alternatív,értelmetlen gondolkodásmódba akkor megállapítottjuk hogy kőművesből is van kemény f asza gyerek meg testépítők közt is van kemény fa sza gyerek.
tehát nem lehet sem olyat mondani hogy a kőművesek megverik a testépítőket és olyat sem hogy a testépítők megverik a kőműveseket.
szerintem inkább maradjunk annál amiből mindketten élnek a kőműves a falak húzásából stb a testépítő pedig az izmainak tökéletesítéséből és bemutatásából ne menjünk át verekedésbe meg stb hülyeségbe.
Hallod nekem az a bajom a nagy gyurmtibikkel, csak mert lájkolták a facebokon kathi bélát meg a száájteket, hogy már Erősek meg bikák, pedig lúfasz az egész.
És igen vannak a komolyabb(hobbi) testépítők között is igen kemény gyerekek, de azok meg nem arcoskodnak, hanem normálisak.
de kevered a testépítőket a hobbi gyúrósokkal.
testépítő:
[link] #hl=hu&tbo=d&tbm=isch&sa=1&q=moln%C3%A1r+p%C3%A9ter&oq=moln%C3%A1r+p%C3%A9ter&gs_l=img.3..0l8j0i24l2.18559.22976.0.23159.22.13.0.4.4.3.96.970.12.12.0...0.0...1c.1.kQAH4pMYwQA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.Yms&fp=37fd2ff58ad16655&biw=1920&bih=918
[link] #hl=hu&tbo=d&tbm=isch&sa=1&q=phil+heath&oq=phil&gs_l=img.1.0.0l10.14920.26170.2.28464.18.11.1.0.0.3.90.778.10.10.0...0.0...1c.1.UkGphRlFK5Y&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.Yms&fp=37fd2ff58ad16655&biw=1920&bih=918
az hogy valaki edz és látszik is attól az még nem testépítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!