Melyik a legdurvább zsírégető kiegészítő készítmény?
Figyelt kérdés
Keresek valami durvább zsírégető készítményt ami erőteljes energialöketet is ad és fokozza az eresedést és bedurranást. Természetesen mozgok is mellé; kerékpározás, box és súlyzózás2013. jan. 17. 21:15
1/10 anonim válasza:
Szerintem neked nem zsírégető kéne, hanem energizáló.
2/10 anonim válasza:
Igen, NO fokozó kell akkor, pl NO explode, Hot blood, stb.
Amúgy meg szálkásító diéta + L-karnitin bőven elég.
4/10 A kérdező kommentje:
Miért nem kell zsírégető? Sajnos felkerült rám az elmúlt hónapokban elég sok felesleg. Jelenleg 90 kiló vagyok és 190 centi.
2013. jan. 17. 21:27
5/10 A kérdező kommentje:
mondjuk ez a fajta zsírégető jó?
HYDROXYCUT HARDCORE PRO SERIES
és E mellé szedhetek NO fokozót?
2013. jan. 17. 21:30
6/10 anonim válasza:
Azért nem kell zsírégető, mert csak max pár százalékot tesz hozzá a sikerhez, ha van diétád. Ha meg nincs, akkor semmit!!
7/10 anonim válasza:
az nem is tré 190cm hez 90kiló attól függ,én 182cm hez vagyok 90kiló 15-16%testzsíral,amúgy ezek a zsírégetők nem érnek semmitse kb ha van feleslege spénzed emgéri de amúgy nem!
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor valami NO fokozót javasoltok? Van még valami ami kellhet a sikeresebb edzésemhez? Ha igen akkor van olyan kombinált készítmény amiben van NO fokozó is meg ami még kell?
2013. jan. 17. 21:40
9/10 anonim válasza:
Már javasoltunk: hot blood, NO explode 2.0., Nitrox therapy, stb
De inkább költs proteinre, glutaminra és/vagy bcaa-ra.
És nem győzöm hangsúlyozni: szálkásító diéta.
Ne csak a tápkiegektől várj eredményt.
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben akkor kipróbálom a Hot blood-ot:) köszönöm szépen a válaszokat és tanácsokat!
2013. jan. 17. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!