Hogyan sportoljak így?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok, hogy sajnos nekem, meg a családomnak sincs pénze jó futócipőt venni! igen még 1000 (!) forintunk sincs! És nincs a közelben gát, semmi csak beton! És nem akarom szétroncsolni a térdeimet, izületeimet! Mit tegyek?! A parkban csak betonon tudok futni, a fű csak kevés van és állandóan megbámulnak a kisgyerekek meg mindenki. Segítsetek!2009. aug. 30. 18:25
1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem 14/f
2009. aug. 30. 18:26
2/7 anonim válasza:
Először is, nagyon pozitív dolog, hogy sportolni akarsz!
Másodszor, ne törődj másokkal, ne érdekeljen, h ki bámul meg. Csak azért bámulnak, mert csodálkoznak h te miért sportolsz.. Sajna ez mindenhol így van nálunk :(
Hmm..az viszont tényleg nem jó, h nincs normális futócipőd, mert anno nekem azért ment szét a térdem, m sokat futottam betonon, és nem futócipőben.
Esetleg nincs ismerősöd, akinek akkora lába van, mint neked, és esetleg odaadná az ő már kinőtt cipőjét?
Vagy esetleg próbálj meg spórolni. A baj tényleg az, hogy elég drágák a futócipők. De ha annyira sokat nem futsz, akkor egy edzőcipő is megteszi, nem kell márkásnak lennie!
3/7 anonim válasza:
nem tudom pontosan hol laksz, de esetleg ha van egy játszótér vagy erdő, akkor az is jó. ez így tényleg reménytelen :/ ha legalább egy biciklid vagy valamid lenne :/
4/7 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok (17/L)
Hol laksz amúgy?
5/7 A kérdező kommentje:
Százhalombattán (pest megye)
2009. aug. 30. 19:18
6/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem nézz szét teszveszen vagy vaterán. Ott vannak 1 Ft-os aukciók is és elég olcsón lehet jó áruhoz jutni, pl 20000 Ft-os futócipőt 1000Ft-ért megvenni, csak azért, mert használt, szerintem megéri. És nem is kell sokat költeni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!