Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a protein visszafor...

Igaz, hogy a protein visszafordíthatatlan impotenciát okoz?

Figyelt kérdés
Egy orvos(nő) mondta, hogy ha edzés mellet rendszeresen fogyasztok proteint nem étel formájában hanem porban, az impotenciát okoz.
2013. jan. 18. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy a protein visszafordíthatatlan impotenciát okoz?

Igen igaz, amennyiben az illető alapból impotens. ;-)

2013. jan. 19. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet nemmondott orvos

ez kamu kérdés!!!sok ilyen van már itt !!

fiatalok felteszik aki bújják a body oldalakat, és utána meg jót szórakoznak a válaszokon főleg ha van különbség meg vita a válaszolók között!!!

2013. jan. 19. 10:28
 13/15 dirtboy ***** válasza:

ma 10:28

végre valaki rájött

2013. jan. 19. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es és 13-as:

De, bizony hogy mondhat ilyet orvos. Nekem nem is egyszer mondtak már ehez hasonlókat. Az utolsó az volt, mikor benyögte nekem egy főorvosnő(!!!) szolnokon a Hetényiben, hogy a por állagú protein azért káros, mert a kaján felül még plusszba viszek be fehérjét, és tönkreteszi a májamat és a vesémet. Erre rákérdeztem, hogy mi van akkor, ha a napi kajámon felül még egy szelet húst megeszek... erre az volt a válasz, hogy azzal semmi baj nincs, mivel az természetes fehérje, de a port meg mesterségesen állítják elő laborokban, és nagyon káros ha "idegen anyagok" kerülnek a szervezetbe.

Logikát nem találtam, erre az egészre az volt a válaszom, hogy "értem, váltsunk témát...".

2013. jan. 19. 12:38
 15/15 dirtboy ***** válasza:

ha mondhat ha nem a 1,5éves gyakori kérdéses múltamból kiindulva ez egy kamu kérdés,cél hogy veszekedés legyen.

persze lehet hogy tévedek de attól még szerintem kamu.

2013. jan. 19. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!