Igaz, hogy a protein visszafordíthatatlan impotenciát okoz?
Igaz, hogy a protein visszafordíthatatlan impotenciát okoz?
Igen igaz, amennyiben az illető alapból impotens. ;-)
Ilyet nemmondott orvos
ez kamu kérdés!!!sok ilyen van már itt !!
fiatalok felteszik aki bújják a body oldalakat, és utána meg jót szórakoznak a válaszokon főleg ha van különbség meg vita a válaszolók között!!!
12-es és 13-as:
De, bizony hogy mondhat ilyet orvos. Nekem nem is egyszer mondtak már ehez hasonlókat. Az utolsó az volt, mikor benyögte nekem egy főorvosnő(!!!) szolnokon a Hetényiben, hogy a por állagú protein azért káros, mert a kaján felül még plusszba viszek be fehérjét, és tönkreteszi a májamat és a vesémet. Erre rákérdeztem, hogy mi van akkor, ha a napi kajámon felül még egy szelet húst megeszek... erre az volt a válasz, hogy azzal semmi baj nincs, mivel az természetes fehérje, de a port meg mesterségesen állítják elő laborokban, és nagyon káros ha "idegen anyagok" kerülnek a szervezetbe.
Logikát nem találtam, erre az egészre az volt a válaszom, hogy "értem, váltsunk témát...".
ha mondhat ha nem a 1,5éves gyakori kérdéses múltamból kiindulva ez egy kamu kérdés,cél hogy veszekedés legyen.
persze lehet hogy tévedek de attól még szerintem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!