Raikonen szabálytalanul nyert?
A bukótérben KERS-el előzni az szabályos?
Miért nem büntették meg?
1. mert nem előzött a bukótérben. nézd meg újra. 4. volt mikor kiment és ugyan 3-nak jött vissza de csak pár centivel, és rosszabb helyzetben volt mint a 4. mivel külső íven volt.
2. akkor mért nem büntették a másik két autót is aki akkor ment ki?
3. akkor mért nem büntették azt aki a verseny során pozíciót nyert bukótérből? mert volt még 1 ilyen.
Tehát nem kivételeztek Kimivel. És szerintem a sikán átvágását büntetik, nem a bukótér kihasználását. Ennyi erővel azt is büntethetnék ha valaki a rázókőre rámegy. De nem. Mért van ott aszfalt ha nem lehet rámenni? Ez a próbléma Spa-ban nem most került elő először, és ilyenért ott nem szabtak ki büntetést még. Ennyi
1. A többiek nem tettek szert előnyre, de Kimi SZÁNDÉKOSAN (mert nem kényszerítette senki) használta kigyorsításra a bukóteret. A kanyarból való jobb kigyorsítás pedig legalább 3 pozíciót, ha nem 4-et jelentett neki.
2. A bukótér nem tartozik a pálya vonalához, mert akkor nem bukótérnek hívnák, hanem mondjuk "szélesített kanyarív" -nek.
Ez így nem tiszteséges azokkal szemben, akik szűken (a pályán maradva) fordulva, a tömegben próbáltak előrejutni.
Szerintem.
Ki a f@szom akar vitatkozni veled?
Én több ember véleményére voltam kíváncsi.
A Tiéd az egyik, köszönöm.
Remélem nem haragszol, hogy én is leírtam a sajátomat.
Én ilyet nem írtam.
Józanodj már ki, mindjárt hétfő !
Ott van a kommentem végén, hogy "szerintem".
De most már inkább a többiek véleményére lennék kíváncsi.
Mi az anyádért ugatsz bele, ha nincs saját véleményed?
Más fórumokon egyébként tök normálisan meg lehetett ezt vitatni, úgylátszik csak itt vannak ilyen kretének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!