Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlotok?

Milyen sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,2 éve nem nagyon sportolok,jó mondjuk mindenhova gyalog járok és sokat biciklizek,de gondolom ez nem elég.Olyan sportot keresek ami fogyaszt,zsírt éget és nem izmosít nagyon.

Szerintetek mit válasszak? (a labdajátékokban nem vagyok jó).

2009. aug. 30. 11:00
 1/5 anonim válasza:
Hát ha mindennap vagy heti 4x futsz egy félorácskát, már segítettél magadon. mondjuk tudom, h egyedül nem valami jo futni. hivd össze a barátnőket, vagy anyudat, és fussatok. és még tök olcsón is megúszod. ;)
2009. aug. 30. 11:08
 2/5 anonim válasza:
a futás nálam bevált:);) HAJRÁÁ:)
2009. aug. 30. 12:20
 3/5 A kérdező kommentje:
A futás tényleg jó ötlet,köszi.De az nem baj ha nem olyan gyorsan futok? Az jó ha heti 4x1 órat futok?
2009. aug. 31. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az aerobicot ajánlom. Futottam is, de a végén nagyon fájt a térdem a betonon futástól és közösségben jobb sportolni. :)
2009. aug. 31. 21:53
 5/5 anonim válasza:
Nem baj ha lassan futsz. Próbáld úgy hogy elhatározod hogy mennyi ídőt vagy milyen hosszú távot futsz. és mondjuk minden hónapban egyre többet.
2011. máj. 15. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!